Dybala och Ekdal
NYHETER

Lista med alla fotbollsspelare som testats positivt för coronaviruset.

Coronaviruset sprider sig som en löpeld, och allt fler människor blir sjuka världen över. Flertalet fotbollsspelare har drabbats av sjukdomen, och här har vi sammanställt en lista med samtliga coronasjuka spelare.

Sedan coronaviruset upptäcktes i Kina härom månaden har sjukdomen snabbt spridit sig till resten av världen. Alla möjliga branscher påverkas negativt av utbrottet, och fotbollen är inget undantag.

De flesta ligor i Europa har tvingats ta uppehåll medan en del fortlöper men bakom stängda dörrar. Italien, Tyskland och Spanien är några av de värst drabbade länderna, och där spelas det ingen fotboll överhuvudtaget. Frågan är om säsongerna kan återupptas och avslutas innan sommaren, eller om situationen förblir kritisk ett tag till.

Säsongerna avslutas utan att vinnare koras?

Flera olika idéer spekuleras, och eftersom Italien är det land i Europa där situationen varit illa som längst är det även där flest eventuella lösningar varit uppe på tapeten. Bland annat diskuteras det om man helt enkelt ska blåsa av pågående säsong, det vill säga avsluta den utan att kora någon vinnare. På så sätt kan man ta nya tag inför fortsättningen, utan att även säsongen 2020-21 påverkas.

I England är situationen än mer svårbedömd, med tanke på att Liverpool leder ligan så pass stort. Det är svårt att dela ut en ligatitel utan att tävliingen avgjorts, men samtidigt är Liverpool så långt före sina konkurrenter att alla vet att de vunnit Premier League om ligan fått fortsätta som vanligt.

Utöver att fotbollsligorna tagit skada av coronaviruset är det dessutom flera fotbollsspelare som direkt smittats av sjukdomen. Så här några veckor efter att coronaviruset slagit rejält i Europa har ett tiotal fotbollsspelare testats positivt, och vi har sammanställt en komplett lista med alla namn.

Listan fylls på löpande, och uppdateras varje dag. Datumet anger när det kom till allmän kännedom att aktuell spelare testats positivt.

Spelare Klubb Hemmahörande i Datum
Daniele Rugani Juventus Italien 11/3
Timo Hübers Hannover 96 Tyskland 11/3
James Horn Hannover 96 Tyskland 12/3
Manolo Gabbiadini Sampdoria Italien 12/3
Albin Ekdal Sampdoria Italien 13/3
Morten Thorsby Sampdoria Italien 13/3
Omar Colley Sampdoria Italien 13/3
Antonio La Gumina Sampdoria Italien 13/3
Callum Hudson-Odoi Chelsea England 13/3
Hyun-Jun Suk Troyes Frankrike 13/3
Dusan Vlahovic Fiorentina Italien 13/3
German Pezzella Fiorentina Italien 14/3
Patrick Cutrone Fiorentina Italien 14/3
Fabio Depaoli Sampdoria Italien 14/3
Luca Kilian Paderborn Tyskland 15/3
Elaquim Mangala Valencia Spanien 15/3
José Gaya Valencia Spanien 15/3
Ezequiel Garay Valencia Spanien 15/3
Blaise Matuidi Juventus Italien 17/3
Paulo Dybala Juventus Italien 21/3
Daniel Maldini Milan Italien 21/3
Marouane Fellaini Shandong Luneng Kina 22/3

Senast uppdaterad: 21 mars

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se