Iran - Japan
NYHETER

Läs allt inför semifinalen i Asiatiska Mästerskapen mellan Iran och Japan.

Trolig laguppställning, Iran

Beiranvand
Rezaeian - Pouraliganji - Hosseini - Mohammadi
Dejagah - Ebrahimi - Haji Safi
Jahanbaksh - Ghoddos
Azmoun

Trolig laguppställning, Japan

Gonda
Nagatomo - Yoshida - Tomiyasu - Sakai
Endo - Shibasaki
G. Haraguchi - Minamino - Doan
Osako

Iran har inte släppt in ett enda mål

De Asiatiska Mästerskapen har nått fram till semifinalerna, och idag är det dags för Iran att ta emot Japan i den första av dem. I semifinal nummer två möter Förenade Arabemiraten värdlandet Qatar, imorgon klockan 15:00

Iran har en mycket stark generation spelare just nu, och nationen drömmer om att vinna sitt första Asiatiska Mästerskap sedan 1976. Lagets förbundskapten Carlos Queiroz, tidigare i Manchester United (som assisterande) och Real Madrid och Portugal , har ansvarat över laget ända sedan 2011, och har på den perioden tagit Iran till två VM. I sitt första Asiatiska Mästerskap med nationen åkte Iran ut mot Irak i semifinalen.

Den långa tid Queiroz jobbat med laget har gett fina resultat. Iran har verkligen blivit en bättre fotbollsnation under de senaste åren, både då man fått fram många framstående spelare i Europa men också för att Queiroz verkligen satt defensiven i laget. De som tittade på VM kunde se att både Spanien och Portugal hade problem med det ramstarka försvaret, och lagen i Asien har knappast haft det lättare. På vägen till semifinalen har Iran ännu inte sluppit in ett enda mål. 5-0 mot Jemen, 2-0 mot Vietnam, 0-0 mot Irak, 2-0 mot Oman och 3-0 mot Kina är resultaten så här långt.

Japan har vunnit alla sina matcher

Japans förbundskapten Hajime Moriyasu förvånade många när han valde att exkludera både Shinji Kagawa och Shinji Okazaki i sin trupp till Asiatiska Mästerskapen. Kagawa och Okazaki är Japans två kanske största namn internationellt, men ingen av dem har några starka säsonger i ryggen och det har fått betala sig.

Japan har lyckats vinna sina samtliga matcher i Asiatiska Mästerskapen så här långt, men det är ändå utan att övertyga. 3-2 mot Turkmenistan, 1-0 mot Oman, 2-1 mot Uzbekistan, 1-0 mot Saudiarabien och 1-0 mot Vietnam är resultat som inte skrämmer, och nu väntar betydligt tuffare motstånd i form av Iran.

Speltips

Vi tror Iran blir för starka för Japan. Iran har ett mycket starkt lag med spelare som Sardar Azmoun, Alireza Jahanbaksh och Ashgan Dejagah. Svenskiraniern Saman Ghoddos ska heller inte glömmas bort. Ghoddos har startat 2 matcher och hoppat in i 1, och har på den speltiden lyckats göra 1 mål och 1 assist. Ghoddos väntas ha goda möjligheter att finnas med i startelvan.

Japan har vunnit alla sina matcher men har samtidigt inte övertygat oss. Vi tror att de får det för svårt och spelar den raka 1:an här: Iran att vinna under ordinarie tid.

  • Tips: Iran vinner under ordinarie tid
  • Odds: 2.30, Bet365

Streama Iran – Japan

För dig som vill streama Iran – Japan är den enkla lösningen Bet365. Matchen visas inte på svensk TV och har du asiatiska kanaler eller andra kanaler från utlandet som sänder Iran – Japan så går det bra, men med svenska kanaler kan du inte se matchen på TV.

På Bet365 däremot går det att titta på matchen. Där kan du se Iran – Japan via live stream, så länge du skapat ett konto och gjort en insättning. Du kan ta ut pengarna igen direkt efter matchen om du vill, eller vänta till efter finalen på fredag och se den först. Det går nämligen att se alla matcher från Asiatiska Mästerskapen på Bet365.

  • Match: Iran - Japan, Asiatiska Mästerskapen
  • Datum & tid: Måndag 28 januari, 15:00
  • Arena: Hazza Bin Zayed Stadium, Al Ain (Förenade Arabemiraten)
  • Stream: Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se