NYHETER

Inför semifinalen i mästerskapet Club World Cup så ska världens bästa klubblag utses. Kommer Real Madrid som väntat gå till final?

Det börjar dra ihop sig Club World Cup (VM för klubblag). Vi är framme vid semifinalerna, och det väntas en match mellan America de Mexico och Real Madrid.

Semifinalen kommer att bestå, likt Champions League av två matcher. En match där de spelar på hemmaplan, och en match som spelas på bortaplan.

I final så väntar antingen Club Atletico Nacional S.A. eller Kashima Antlers. Dessa två lag gör upp i den andra semifinalen i Club World Cup.

america de mexico

Inför matchen

Inför den första matchen så är det nog många som anar att Real Madrid inte kommer att dra ut på detta. Därför kommer de se till att försöka redan nu säkra sin finalplats.

Det som talar emot Real Madrid är att de spelar på bortaplan. Det kan vara svårt att ställa om det klimat som just nu finns i Mexico. Dessutom kommer de inte ha speciellt mycket hemmapublik som kan pusha spelarna i den tropiska värmen.

Dessutom har Real Madrid ett mycket tuffare spelschema än vad America de Mexico har. Det spanska laget spelar även i La Liga och Champions League. Något de måste fortsätta lägga ett stort fokus på.

Vi tror däremot inte att America de Mexico kommer lyckas hålla hoppet uppe speciellt länge. Real Madrid är säkert sugna på att ta sin finalplats så fort som möjligt.

Europa dominerar!

I Club World Cup (VM för klubblag) så är det främst europeiska lag som lyckats vinna. Det kanske inte kommer som en chock, då mest pengar, och bäst spelare väljer Europa.

Club World Cup startades år 2000 och vanns av det brasilianska klubblaget Corinthians. Sedan dess har det främst varit europeiska klubbar som vunnit mästerskapet.

Av 12 spelade turneringar så har Europa lyckas ta 8 av dessa segrar. Då har lag som Real Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona, Manchester United och Inter lyckats att behålla äran inom Europa.

 

Streama matchen?

Om du vill streama matchen så har vi tips för dig. Vi på Sportal.se hjälper alltid våra läsare med att hitta hjälp för att streama fotboll online.

Du kan gärna läsa hur du kan streama fotboll online & . Där får du tips på hur du kan gå till väga innan du ska börja leta efter sändningar till Club World Cup.

Att streama fotboll är kul! Det låter dig oftast helt kunna följa ditt favoritlag i den liga, eller turnering som de spelar i.

Se till att du håller dig på lagens sida, så slipper du massor av jobbig reklam, och dåliga streams. Istället kan du streama hos en bookmaker helt och med bra kvalité.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se