Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 aug, 2019

Titta på AIK – Celtic: TV & live stream

AIK spelar retur mot Celtic i playoff till Europa League på torsdag den 29 augusti. Se hur ni gör för att streama AIK – Celtic live på internet.

Det blev en tuff förlust med 2-0 för AIK i första mötet, men nu är det dags för returen och det slutgiltiga avgörandet kring vilket lag som når Europa League. Gnaget drömmer om att vända på underläget, och här kan ni läsa om hur ni gör för att streama AIK – Celtic direkt online.

Oerhört många har intresse av att titta på matchen, och vi kan därför glädja er med att säga att det är väldigt lätt att se matchen på nätet.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på AIK Celtic FC på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama AIK – Celtic

Till skillnad från första matchen är det Viaplay som visar matchen denna gång, när lagen möts i playoffreturen på Friends Arena. Det är mycket simpelt och smidigt att kolla på matchen online med hjälp av Viaplay.

Allt du behöver göra för att streama AIK – Celtic är att skaffa ett konto på Viaplay och där välja sportabonnemanget, vilket går på 399 kronor i månaden. Du kan dela kontot med en vän och därigenom bara betala halva kostnaden, i och med att det hår att visa två strömmar samtidigt.

Matchen visas med bra bild och ljud, och huvudkommentatorn till matchen är Niklas Holmgren, som får sällskap av tidigare AIK-spelaren och -ikonen Bojan Djordjic som expert.

Det går att ha igång din AIK – Celtic live stream från valfri plattform. Kolla på matchen från mobil, dator, surfplatta eller genom att koppla sändningen till TV. Mer om det i nästa stycke.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skaffa ett konto och abonnemang
  • 3. Titta på AIK – Celtic FC (start torsdag 29 augusti klockan 19:00)

En annan playoffmatch till Europa League som spelas på torsdagen är den mellan MFF och Bnei Yehuda Tel Aviv. Här kan du läsa om hur du hittar din Bnei Yehuda – Malmö FF live stream.

AIK – Celtic live stream gratis

Det går att se AIK – Celtic gratis på nätet på Bet365. Men för att göra detta krävs det att du befinner dig utanför Sverige, av rättighetsskäl. Så, råkar du vara på semester eller bara bo utomlands är det läge att gå raka vägen in på Bet365 och streama AIK – Celtic!

Titta på AIK – Celtic på TV

Föredrar du att se AIK – Celtic på TV? Aj, då. Det är nämligen ingen svensk TV-kanal som sänder matchen.

Problemet går dock att lösa med hjälp av Viaplay. Om du skaffar ett abonnemang på tjänsten kan du koppla din AIK – Celtic live stream från den enhet du har igång sändningen på till din TV. För att göra detta krävs det att du har tillgång till en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller liknande verktyg.

  • TV-kanal: Ingen
  • Avspark: 19:00

Ovan kan du se höjdpunkter från AIK:s senaste match, då man bortabesegrade Östersund med 3-1 i Allsvenskan.

Inför matchen

Celtic vann mötet på Celtic Park med 2-0, och AIK sitter i en tuff sits inför avgörandet på Friends Arena. Gör Celtic ett mål måste AIK stänka dit fyra, och AIK har knappast gjort sig kända över sin tokoffensiv under de senaste åren. Defensiven däremot är det allt som oftast ordning på, och inte minst på hemmaplan. Kan man stänga igen bakåt är det långtifrån omöjligt att man gör två framåt, och därmed ger sig själva möjligheten att gå till Europa League-slutspel.

Senast AIK nådde slutspel i Europa League var säsongen 2012/2013, då man slog ut CSKA Moskva i playoff efter förlust 0-1 i Ryssland följt av 2-0 på hemmaplan. Vi vågar påstå att CSKA Moskva från 2012 var ett starkare lag än Celtic 2019, och även att AIK har ett starkare lag idag än vad man hade 2012. Alltså är avancemang i högsta grad möjligt!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar