Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 feb, 2021

Streama Real Socidad – Manchester United: Se live stream (18/2)

Streama Real Socidad – Manchester United: Se live stream (18/2)

I Europa League så hittar vi en het match mellan Real Socidad – Man United. Du kan här hitta info om hur du kan se Real Socidad – Manchester United stream från den 18/2.

Matchen är en sextondelsfinal i Europa League. Därför är det ett dubbelmöte som väntar för lagen – där ett av lagen kommer åka ur.

Extra intressant är matchen då två svenskar troligen kommer att finnas på planen under matchen. I Man United så hittar vi mittbacken Viktor Nilsson Lindelöf. Han ställs mot landslagskollegan Alexander Isak som agerar anfallare i Real Socidad. En match värd att titta på, helt klart!

Vad: Real Socidad – Man United, sextondelsfinal – Europa League
När: Den 18/2, kl. 18:55
Var: Estadio Anoeta
Live stream: > Streama matchen
TV-kanal: EurosportPlayer & DiscoveryPlay
Speltips: Man Utd vinner matchen (2.20 hos bet365)

Real Socidad – Man United stream

Att kunna streama Europa League matcher är möjligt inne hos EurosportPlayer. Där kommer du kunna se alla matcher från Europa League om du har ett konto som är utrustat med ett premiumpaket.

Det går att hitta mer information om pay-per-view inne hos EurosportPlayer. Detta om du endast vill få tillgång till en specifik match. Då kan man istället köpa rättigheter att streama Real Socidad – Manchester United. Det kan spara dig pengar om du anser att det är den enda intressant matchen bland alla deras sport live streams. Det finns mycket annat i deras utbud!

Du kommer att kunna starta din Real Socidad – Man United stream en liten stund innan matchen börjar. Där kommer svenska experter att ge oss sällskap i ett försnack. Sedan kommer själva matchen att sändas med svenska kommentatorer och i HD.

 1. Gå till EurosportPlayer
 2. Skapa konto
 3. Köp premium
 4. Se alla matcher från Europa League

Hos EurosportPlayer så finns mycket annan sport att se på utöver fotboll från Europa League och Real Socidad – Manchester United. Det är fullt möjligt att se Bundesliga streams. Om du är intresserad av annan sport så finns t.ex. skidskytte VM att följa.

Se hos DiscoveryPlus

Det går även att streama Real Socidad – Manchester United inne hos DiscoveryPlus. De har ett samarbete med Eurosport om att sända matcher i Europa League. Många uppskatar DiscoveryPlus och har redan ett konto hos dem.

Hos Dplay så kan man streama Allsvenskan 2021 – vilket har gjort att många svenskar idag har tjänsten som även låser upp Real Socidad – Manchester Uniteed den 18 februari.

 1. Gå till DiscoveryPlus
 2. Bli medlem
 3. Köp sportpaket
 4. Se matchen!

Se på TV

Om du hellre vill se Real Socidad – Manchester United på TV så kan vi tyvärr meddela att ingen svensk kanal kommer att visa matchen. De brukar alltid visa en av Europa League matcherna på kanal 9. Dock är den TV-kanalen reserverad för att sända Röda Stjärnan – Milan. En match som spelas samtidigt.

För att se Real Socidad – Manchester United på din TV så rekommenderas du att köpa en live streaming. Sedan koppla din mobil/dator till din TV. Det kan man göra via Chromecast eller en HDMI-sladd.

 • TV-kanal: Ingen
 • Svenska kommentatorer: Nej
 • HD: Nej
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar