Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 nov, 2019

Streama Malmö FF – Dynamo Kiev: Se matchen via live stream

På torsdag kan vi titta på Malmö FF – Dynamo Kiev live, i den näst sista gruppspelsmatchen i Europa League. Se hur ni gör för att streama matchen – vi visar er hur ni gör!

Live streams till stormatcher i Europa är alltid eftertraktade, och många undrar hur de gör för att titta på fotboll online. Torsdag kväll 28 november spelas det Europa League-fotboll i Sverige, och här kan ni se och läsa om hur ni gör för att streama Malmö FF – Dynamo Kiev live på nätet.

Vi visar vilken kanal och internettjänst som sänder matchen, och ni kan även se steg-för-steg hur ni gör för att ta del av livesändningen. Läs vidare om hur ni gör för at titta på matchen via live stream eller vilken kanal som visar den på TV.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll live på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Malmö FF – Dynamo Kiev live

Du som vill streama Malmö FF – Dynamo Kiev är nära att få din önskan uppfylld. Det krävs inte mycket för att titta på matchen online på nätet. De som äger rättigheterna att visa Europa League i Sverige är Discovery, och det är därmed på en av deras sajter du kan titta på matchen.

Matchen sänds på eurosportplayer.se, och där kan du se den viktiga gruppspelsmatchen. Sändningen är givetvis live, direktsänd, och av hög kvalitet både gällande bild och ljud.

Sätt igång din Malmö FF – Dynamo Kiev live stream från valfri plattform, och titta på matchen från dator (bärbar eller stationär), mobil eller Ipad.

Gå in på eurosportplayer.se, skapa ett konto och börja betala för ett månadsabonnemang. Sedan är det bara att välja matchen i flödet, och börja njuta av att streama Malmö FF – Dynamo Kiev live!

  • 1. Gå in på eurosportplayer.se
  • 2. Skaffa konto och abonnemang
  • 3. Titta på Malmö FF – Dynamo Kiev via live stream (28/11 19:00)

Kolla även hur du bär dig åt för att se på Europa League streams på nätet.

Titta på Malmö FF – Dynamo Kiev på TV

Som vanligt när det vankas Europa League är det Kanal 9 som står för sändningen, då det är där Discovery valt att placera EL-matcherna när svenska lag är igång.

I studion kan du som ska titta på Malmö FF – Dynamo Kiev se när programledaren Karin Frick drar i spakarna, och med sig har hon AIK-stjärnan Henok Goitom och tidigare Djurgårdsspelaren Johan Arneng.

Sändningen till uppsnacket startar redan 20:00, och i en hel timme kan du ta del av förhandsanalyser, att titta på höjdpunkter från tidigare matcher och att se startelvor. Räkna även med en hel del snack om Zlatan Ibrahimovics investering i Hammarby och stort fokus på hyllningarna av Markus Rosenberg.

Kanske råkar det vara så att du saknar kanalen som sänder Malmö – Dynamo Kiev? Oroa dig inte! Det är enkelt att koppla din Malmö – Dynamo live stream från valfri plattform till TV-skärmen. Detta med hjälp av till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: 21:00 (avspark 18:55)

Presskonferensen inför dagens match, med tränare Uwe Rösler och Jo Inge Berget.

Inför matchen

Det har inte blivit mycket fokus på matchen från Malmöfansen de senaste dagarna, utan denna viktiga Europa League-kamp har överskuggats av att Zlatan Ibrahimovic blivit delägare i Hammarby.

Zlatans beslut, investering och prat i media om att han ser potential i Hammarby och vill göra klubben störst i Skandinavien har inte tagits emot väl hos Malmöfansen. Statyn har fått en toalettsits hängd över armen, en plastpåse över huvudet och bengaler kastade på sig. Zlatans lägenhet i Östermalm har fått sprayfärg med texten ”Judas”.

Men nu är det dags att lägga undan energin från Zlatan till matchen. Detta är Markus Rosenbergs allra sista hemmamatch, och denne – i Malmöfansens ögon – riktige klubblegendar kan vänta sig en stor hyllning. Och vi får hoppas att han betalar tillbaka genom att avgöra matchen åt MFF.

Pos Team Pld W D L GF GA GD Pts
1 Dynamo Kiev 4 1 3 0 3 2 +1 6
2 FC Köpenhamn 4 1 3 0 4 3 +1 6
3 Malmö FF 4 1 2 1 3 3 +0 5
4 FC Lugano 4 0 2 2 1 3 -2 2

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar