Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 nov, 2019

Streama Lugano – Malmö FF: Se matchen via live stream

Möjligheten att streama FC Lugano – Malmö FF är stor, och vi kommer här att visa er hur ni gör för att titta på matchen live på nätet. Kolla igenom artikeln och hitta er Lugano – MFF live stream!

Malmö FF spelar sin fjärde gruppspelsmatch i Europa League, och detta borta i Schweiz. Vi får se FC Lugano – Malmö FF, i en match Malmö bör vinna för att utsikterna att gå vidare ska se ljusa ut. I denna text förklarar vi hur ni gör för att se matchen på nätet.

Läs vidare för att ta reda på hur du hittar din Lugano – Malmö live stream.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Lugano – Malmö FF live

För att streama Lugano – Malmö FF behöver du först och främst ta reda på vilka som har sändningsrättigheterna för matchen. Det kan vi tala om för dig är Discovery, som bland annat sitter på kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2. De äger även streamingsajten eurosportplayer.se, där de sänder fotboll och annan sport. De har rättigheterna att visa Europa League.

För att titta på Lugano – Malmö FF på nätet är det den sidan du ska skapa ett konto på. Gå alltså in på eurosportplayer.se, skapa ditt konto och därpå signera ett abonnemang.

Allt som oftast får du se fotboll på Eurosport Player med väldigt skickliga kommentatorer, och det är ständigt bild och ljud av hög kvalitet. Det går dessutom att se din Lugano – Malmö live stream från valfri plattform.

  • 1. Gå till eurosportplayer.se
  • 2. Skaffa ett konto och abonnemang
  • 3. Titta på FC Lugano – Malmö FF via live stream

Titta på Lugano – Malmö FF på TV

Kanalen som visar Lugano – Malmö på TV är Kanal 9. Har du den i ditt utbud är det alltså bara att luta dig tillbaka i TV-soffan och kolla när MFF slåss för att skapa sig ett bra läge att nå slutspel.

I studion sitter flera kända ansikten. Vi får bland annat se AIK:s legendar Henok Goitom, och så även den prisade krönikören Simon Bank. Dessutom Tommy Åström och Irma Helin.

Är det möjligtvis så att du saknar Kanal 9 men ändå vill se matchen på TV? Det löser sig. Det är bara att koppla din Lugano – Malmö live stream från den plattform du har sändningen igång på till din TV. Detta enklast med hjälp av en Chromecast eller Apple TV. Sänder du matchen från dator går det bra att koppla sändningen med en HDMI-kabel.

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: 18:00
  • Avspark: 19:00

Här syns en intervju med Malmös mittfältare Sören Rieks efter segern mot Lugano på Stadion.

Inför matchen

Malmö inledde sitt Europa League-gruppspel med att förlora knappt borta mot Dynamo Kiev, men därefter har resultaten steg för steg vänt till MFF:s favör. Hemmamatcher mot FC Köpenhamn respektive FC Lugano gav en oavgjord och en seger, och nu ska vi få se om Malmö kan lyckas lika bra mot Lugano i Lugano.

Allsvenskan är över och det blev inget guld för de himmelsblå, även om det onekligen var nära. Djurgårdens upphämtning mot Norrköping fällde Malmö, och det blir återigen bara kval till Europa League nästa höst. Men tar man sig väl in i gruppspelet, som i år, är det inte illa det heller.

Nu när Allsvenskan är slut läggs hur som helst all kraft på Europa League. Mot Lugano bör man vinna, om man ska ha goda chanser att kvalificera sig till slutspel.

Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 FC Köpenhamn 3 1 2 0 3 2 +1 5
2 Dynamo Kiev 3 1 2 0 2 1 +1 5
3 Malmö FF 3 1 1 1 3 3 0 4
4 FC Lugano 3 0 1 2 1 3 -2 1

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar