Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 mar, 2021

Speltips: Åttondelsfinaler i Europa League (18/3)

Speltips: Åttondelsfinaler i Europa League (18/3)

Det kommer spelas avgörande matcher i Europa Leagues åttondelsfinaler under den 18 mars, 2021. Här samlar vi ihop speltips inför alla matcher som spelas. Detta skapar en kupong med riktigt bra odds att spela på.

Alla våra speltips och odds från Europa League är noga utvalda. Vi har hämtat alla dessa oddsen inne hos Unibet. Det är en sida som alltid håller hög klass på sina odds. Dessutom är det en bettingsida med bonus som du kan använda dig av som ny spelare.

I spelschemat för Europa League den 18/3 så kan vi hitta flera intressanta matcher. Inte minst så spelar populära klubbar som Milan, Arsenal, Manchester United i kvällen program.

Odds för alla matcher i EL – 18 mars

Här kan du se våra speltips för alla matcher som spelas. Du hittar även mer information om varje match så som tid för avspark, tidigare resultat m.m.

Shaktar Donetsk – Roma

Roma promenerade hem segern på hemmaplan med 3-0. Det var klasskillnad mellan lagen – och Shaktar Donetsk har mycket att jobba på. Man måste spela desperat mot Roma i returmatchen. Det öppnar upp försvaret och gör det enklare för Roma att spika igen matchen totalt. Det kommer inte bromsas upp när Roma får lägen att gå på mål. Vi tror det blir seger för italienarna – mot ett redan uträknat Donetsk

Speltips: Roma vinner matchen
Odds: 2.50
Avspark: Den 18/3, kl. 18:55
Tidigare resultat: 3-0 till Roma

Molde – Granada

Norrmännen har en chans att skrälla sig vidare mot kvartsfinalerna i Europa League. Det är en klar uppförsbacke när man spelar mot Granada – ett mittenlag i La Liga. Man måste vinna med minst 2-0 för att få en förlängning. Vi tror att Granada kommer fokusera mycket på att försvara sig – samtdigt som Molde saknar den spets för att trycka in flera mål. Nä, här blir det inte många mål.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1.85
Avspark: Den 18/3, kl. 18:55
Tidigare resultat: 2-0 till Granada

Arsenal – Olympiakos

Arsenal ser ut att kunna ha en trevlig afton på sin hemmaarena. Det krävs att man släpper in minst 3 mål för att riskera att man åker ur Europa League. Frågan är om Olympiakos har krafter att göra dessa tre mål. Speciellt med tanke på att Arsenal har börjat röra sig ifrån den formsvacka som var påtaglig i starten av Premier League.

Speltips: Arsenal vinner – och båda lagen gör mål
Odds: 3.20
Avspark: Den 18/3, kl. 18:55
Tidigare resultat: 3-1 till Arsenal

Dinamo Zagreb – Tottenham

Att åka ner till Kroatien för att spela europa-spel är inte enkelt. Det fick svensk-laget FC Krasnodar erfara i föregående omgången av Europa League. Frågan är inte om Tottenham är ett såpass bra lag att man står över den lilla nackdelen att spela på bortaplan. Med kvicka spelare så kan man kontra in mål mot Dinamo Zagreb som inte har något annat val än att trycka på framåt.

Speltips: Tottenham vinner matchen
Odds: 1.97
Avspark: Den 18/3, kl. 18:55
Tidigare resultat: 2-0 till Tottenham

Villareal – Dynamo Kiev

Villareal är en av de klubbar som är mest förknippade till Europa League. Man lyckas nästan alltid göra goda resultat ifrån sig. Vi tror att det kommer att hålla i sig i returmötet mot Dynamo Kiev. Här tror vi att det blir två lag som kommer att spela för kontrollerat för att få in bollar i målet. En målsnål historia tror vi på – och ett av lagen kommer gå ifrån matchen mållösa.

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1.85
Avspark: Den 18/3, kl. 21:00
Tidigare resultat: 2-0 till Villareal

Milan – Manchester United

Detta är utan tvekan programmets hetaste match. Extra rolig blir den om Zlatan Ibrahimovic åter ställs på planen efter sin skada. Då kommer de nya landslagskamraterna Zlatan Ibrahimovic och Victor Nilsson Lindelöf stångas mot varandra. Vi tror att det blir Victor Nilsson Lindelöf som får jubla högst efter matchen. Vi tror att Manchester United vinner matchen och går vidare mot kvartsfinalerna.

Speltips: Manchester United vinner
Odds: 2.20
Avspark: Den 18/3, kl. 21:00
Tidigare resultat: 1-1

Young Boys – Ajax

Ett tråkigt utgångsläge för Young Boys som föll tungt mot Ajax senast. Har man inte ändrat om fullständigt i truppen – eller har något taktiskt genidrag att ta till – så stannar resan för Young Boys här. Vi tror att Ajax är såpass skärpta att man inte ens bjuder in dem i matchen. De klarar att hålla nollan.

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 2.60
Avspark: Den 18/3, kl. 21:00
Tidigare resultat: 3-0 till Ajax

Rangers – Slavia Prag

Den sista matchen i vår spelkupong spelas i Skottland. Där tror vi att Filip Helanders FC Rangers klarar av att vinna matchen. Den som vinner matchen kommer också gå vidare. Slavia Prag lyckades lite överraskande få med sig ett kryss på deras hemmaarena. Nu är det andra förutsättningar – och det talar för att skrällen inte återupprepas.

Speltips: Rangers vinner matchen
Odds: 2.20
Avspark: Den 18/3, kl. 21:00
Tidigare resultat: 1-1
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar