Safari inför FC Lugano borta
NYHETER

Behrang Safari, med flera års erfarenhet från schweiziska ligan, gör sig redo inför kvällens Europa League-match mot FC Lugano.

På torsdagskvällen kliver Malmö FF ut på Cornaredo Stadium för att möta schweiziska FC Lugano. En som har erfarenhet från schweiziska ligan är Malmös vänsterback Behrang Safari, som spelade i FC Basel mellan år 2008 och 2011. På presskonferensen inför matchen säger han att han tror det är till hans fördel.

– Jag tror att det är en fördel att jag kan schweiziska ligan bra sedan tidigare. Jag gillar Luganos arena, den är inte så stor utan byggd på ett sätt som skapar en bra atmosfär. De flesta gånger jag kommit hit har vi haft bra resultat, så jag har bara goda minnen härifrån. Jag går in till matchen med en bra känsla.

Behrang Safari tror inte att Malmö ska oroa sig alltför mycket av att man spelar på bortaplan, och lyfter även det faktum att många MFF:are kommer att vara på plats för att titta på Lugano - Malmö FF.

– Vi kommer att ha många Malmösupportrar som kommer ner för att stötta oss och vi har varit i den här situationen förut. Vi är starka nog att gå ut och stå för en bra prestation. Det spelar ingen roll. Visst, det är en stor fördel att spela hemma på din egen arena men vi har varit med om detta förut och jag tror inte att det kommer at bli några problem.

Värt att notera är även att Lugano fortfarande inte vunnit en hemmamatch denna säsong, och att man i regel endast har ett par tusen åskådare på sina matcher.

”Man måste alltid vinna när man spelar för Malmö”

Dynamo Kiev och FC Köpenhamn innehar just nu de två platser som ger avancemang från gruppspelet, med sina 5 poäng var. Malmö FF ligger 3:a i gruppen på 4 poäng, medan FC Lugano står på blott 1 inspelad pinne.

Behrang Safari får frågan om en seger är väldigt viktig, eller om ett oavgjort resultat hade gått an det med.

– Självklart är det viktigt att vi vinner, då det skulle sätta oss i en väldigt bra position. Jag tänker att när du spelar för en klubb som Malmö går du alltid för seger. Vi kommer gå ut för att vinna matchen. Som sagt, om vi vinner imorgon ser det bra ut för oss.

Är det en ”måste-vinna-match”?

– Tja, jag vet inte. Jag känner alltid att det är ett måste att vinna när man spelar för Malmö.

Matchen har avspark 19:00 under torsdagskvällen.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se