Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 mar, 2021

Arsenal – Olympiakos: Stream, odds & speltips (18/3)

Arsenal – Olympiakos: Stream, odds & speltips (18/3)

Torsdagen den 18 mars så spelar Arsenal en returmatch mot Olympiakos i Europa League. Inför matchen så plockar vi fram info om hur du kan streama matchen på nätet. Vi ger även de bästa odds att betta på innan avspark i vårt speltips.

Den föregående matchen mellan Arsenal – Olympiakos slutade 3-1 till fördel för engelsmännen. Det ger Olympiakos ett svårt utgångsläge för att kvalificera sig vidare. Det krävs att man vinner med minst två mål – och lyckas göra minst 3 mål främår för att ta sig vidare direkt. En seger med 0-2 kommer inte räcka.

Vårt speltips inför Arsenal – Olympiakos hittar du strax nedanför all information om live streaming för Europa League.

Vad: Arsenal – Olympiakos, Europa League
Avspark: Den 18/3, kl. 18:55
Vart: Emirates Stadium
Live stream: > Streama Europa League
TV-kanal: Kanal 9, EurosportPlayer
Speltips: Arsenal vinner – och båda lagen gör mål (3.10 hos Unibet)

Streama Arsenal – Olympiakos

Det är inte svårt att hitta till en sida som sänder matcher från Europa League. Vi kan tipsa om två olika sidor där de har fulla rättigheter att sända Arsenal – Olympiakos stream online. Det är inne hos Discovery Plus och hos EurosportPlayer. Du kan själv välja vilken av de sidor som passar dig bäst.

Det är inte möjligt att streama Arsenal – Olympiakos gratis. Det krävs att du köper ett sportpaket för att se fotboll inne hos en av dessa sidorna.

  • Gå till Discovery Plus eller EurosportPlayer
  • Registera ett konto
  • Köp abonnemang som krävs
  • Se matcherna från Europa League

Speltips

Vad blir då vårt speltips inför Arsenal – Olympiakos? Vi tror att det kommer bli alldeles för svårt för Olympiakos att rädda upp förlusten från förra matchen. Att släppa in tre mål på hemma plan i Europa Leagues finalspel brukar innebära att man åker ut.

Det är absolut inte så att Olympiakos inte kommer att försöka – men efter att Arsenal verkar att hitta formen efter säsongens inledning så blir det ännu svårare. Arsenal är ett lag som både slått stora topplag i Premier League – men helt plötsligt tappat matcher mot sämre lag. Det gör matchen mot Olympiakos lite svårare att tippa.

Om vi jämför spelare mot spelare i deras olika trupper så är det en överhängande fördel för Arsenal. Där hittar vi stora världsstjärnor som Aubumenyang, Ödegaard och Lacazette. Inte alls lika namnkunnigt är det hos grekerna.

Vi tror att matchen kommer att sluta med att Arsneal vinner matchen – men att det blir mycket mål fram och tillbaka.

  • Speltips: Arsneal vinner + båda lagen gör mål
  • Odds: 3.10
  • Spelsida: Unibet

Intressanta odds

Innan matchen så hittar vi flera intressant odds att kunna spela på. Vi har lagt fram de fem odds som vi anser vara mest aktulla för matchen den 18/3. De som vi har samlat är Unibet odds. Det går även att hämta en bra spel bonus att börja din betting med!

Spel: Odds från Unibet
Arsenal vinner: 1.40
Oavgjort: 4.90
Olympiakos vinner: 9.00
Båda lagen gör mål – Ja: 1.89
Resultat (2-1 till Arsenal) 8.00
nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar