Arsenal – Olympiakos: Stream, odds & speltips (18/3)

Torsdagen den 18 mars så spelar Arsenal en returmatch mot Olympiakos i Europa League. Inför matchen så plockar vi fram info om hur du kan streama matchen på nätet. Vi ger även de bästa odds att betta på innan avspark i vårt speltips.

Den föregående matchen mellan Arsenal – Olympiakos slutade 3-1 till fördel för engelsmännen. Det ger Olympiakos ett svårt utgångsläge för att kvalificera sig vidare. Det krävs att man vinner med minst två mål – och lyckas göra minst 3 mål främår för att ta sig vidare direkt. En seger med 0-2 kommer inte räcka.

Vårt speltips inför Arsenal – Olympiakos hittar du strax nedanför all information om live streaming för Europa League.

Vad: Arsenal – Olympiakos, Europa League
Avspark: Den 18/3, kl. 18:55
Vart: Emirates Stadium
Live stream: > Streama Europa League
TV-kanal: Kanal 9, EurosportPlayer
Speltips: Arsenal vinner – och båda lagen gör mål (3.10 hos Unibet)

Streama Arsenal – Olympiakos

Det är inte svårt att hitta till en sida som sänder matcher från Europa League. Vi kan tipsa om två olika sidor där de har fulla rättigheter att sända Arsenal – Olympiakos stream online. Det är inne hos Discovery Plus och hos EurosportPlayer. Du kan själv välja vilken av de sidor som passar dig bäst.

Det är inte möjligt att streama Arsenal – Olympiakos gratis. Det krävs att du köper ett sportpaket för att se fotboll inne hos en av dessa sidorna.

  • Gå till Discovery Plus eller EurosportPlayer
  • Registera ett konto
  • Köp abonnemang som krävs
  • Se matcherna från Europa League

Speltips

Vad blir då vårt speltips inför Arsenal – Olympiakos? Vi tror att det kommer bli alldeles för svårt för Olympiakos att rädda upp förlusten från förra matchen. Att släppa in tre mål på hemma plan i Europa Leagues finalspel brukar innebära att man åker ut.

Det är absolut inte så att Olympiakos inte kommer att försöka – men efter att Arsenal verkar att hitta formen efter säsongens inledning så blir det ännu svårare. Arsenal är ett lag som både slått stora topplag i Premier League – men helt plötsligt tappat matcher mot sämre lag. Det gör matchen mot Olympiakos lite svårare att tippa.

Om vi jämför spelare mot spelare i deras olika trupper så är det en överhängande fördel för Arsenal. Där hittar vi stora världsstjärnor som Aubumenyang, Ödegaard och Lacazette. Inte alls lika namnkunnigt är det hos grekerna.

Vi tror att matchen kommer att sluta med att Arsneal vinner matchen – men att det blir mycket mål fram och tillbaka.

  • Speltips: Arsneal vinner + båda lagen gör mål
  • Odds: 3.10
  • Spelsida: Unibet

Intressanta odds

Innan matchen så hittar vi flera intressant odds att kunna spela på. Vi har lagt fram de fem odds som vi anser vara mest aktulla för matchen den 18/3. De som vi har samlat är Unibet odds. Det går även att hämta en bra spel bonus att börja din betting med!

 

Spel: Odds från Unibet
Arsenal vinner: 1.40
Oavgjort: 4.90
Olympiakos vinner: 9.00
Båda lagen gör mål – Ja: 1.89
Resultat (2-1 till Arsenal) 8.00
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Vill du kunna titta på Manchester United - Liverpool stream från Premier League? Vi hjälper dig att streama matchen & sända på TV! …
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Calle Halfvarsson inför OS 2022 – “Ska träna mindre”
Calle Halfvarsson inför OS 2022 – “Ska träna mindre”
Efter en fiaskosäsong för Calle Halfvarsson förra året - så testas nu en annan strategi. Mindre träning och gå ner i vikt.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman