Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 jul, 2022

Streama Sverige – Schweiz (13/7): Live stream & TV

Sverige Schweiz stream tv

Sverige och Schweiz möts i dam-EM! Här ger vi er all info om hur ni bär er åt för att live streama Sverige – Schweiz direkt på nätet, och om hur ni gör för att se matchen på TV.

Många är de som vill följa det svenska damlandslaget i sommarens Europamästerskap, och på onsdag kväll ställs svenskorna mot Schweiz. Här ger vi er all tänkbar information för er som önskar att titta på matchen. Vi visar hur ni finner en live stream att se direkt på internet, och redogör för var matchen TV-sänds.

Följ våra instruktioner så lovar vi dig att du snart sitter med en direktsändning av matchen framför dig. Se hur du bär dig åt för att för att streama Sverige – Schweiz live!

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Nederländerna – Sverige
När: Den 13/7, kl. 18:00
Vart: Bramall Lane
Vad: Dam-EM 2022
TV: SVT2
Speltips: Över 2,5 mål (1,70 hos Bet365)

Ni får mer än gärna kolla in recensioner vi skrivit om flertalet bettingsajter. Till Sveriges match mot Schweiz rekommenderar vi Bet365, då de erbjuder bra odds på den.

Streama Sverige – Schweiz online

Det är inte alls svårt att hitta en Sverige – Schweiz stream att se direkt online. Det TV-bolag som äger rättigheterna att visa matchen är SVT, och för att se den här matchen behöver ni därför gå in på SVT play och se matchen direkt. Gå in på sajten, leta er fram till matchen och börja titta!

Det går att ha igång er Sverige – Schweiz live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande, så kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen där. Det går också bra att pausa, spola tillbaka eller att se matchen i efterhand.

Kvalitén på sändningen hos SVT Play är hög, och det gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket pålästa och kunniga. Vi tror och hoppas att ni kommer bli mycket nöjda med er tittarupplevelse!

  • Gå till SVT Play
  • Hitta Sverige – Schweiz
  • Titta på matchen live!

Titta på Sverige – Schweiz på TV

Det går naturligtvis också att titta på Sverige – Schweiz på TV, direktsänt. TV3 och SVT turas om att visa matcherna från mästerskapet, och til den här matchen är det SVT:s tur. De kommer att sända matchen direkt på SVT2.

Saknar ni SVT2 men vill ändå se matchen på TV, rekommenderar vi er att koppla över er Sverige – Schweiz live stream från valfri enhet till TV-skärmen. Det gör ni enkelt med en Chromecast eller liknande.

  • Kanal: SVT2
  • Avspark: 18:00

Inför matchen

Sverige stod för en godkänd insats i premiären mot Nederländerna. Det svenska ledningsmålet var snyggt, men tyvärr stod sig inte ledningen matchen ut. Holländarna kom in i matchen bättre i andra halvlek, och kunde tidigt i den andra halvleken utnyttja svenskt försvarsmisstag och sätta dit en kvittering.

Mot Schweiz ställs Sverige mot ett enklare motstånd än vad man gjorde i premiären. Schweizarna är gruppens på pappret tredje starkaste lag, men fick bara oavgjort mot den förväntade gruppjumbon Portugal i premiären. Till den här matchen hoppas Sverige att anfallsstjärnan Stina Blackstenius åter ska vara redo att spela från start. Vill ni läsa mer inför matchen kan ni kolla in vårt Sverige – Schweiz speltips.

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar