Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 jul, 2022

Streama Sverige – Portugal (17/7): Live stream & TV

Sverige Portugal stream tv

Sverige ställs mot Portugal i dam-EM. Minst oavgjort och avancemanget till kvartsfinal är säkrat. Här visar vi hur ni gör för att live streama Sverige – Portugal, eller för att se matchen på TV.

Sverige går in i sin tredje gruppspelsmatch i EM, där man ställs emot Portugal. Nu gäller det att ta minst en poäng för att säkra avancemang till kvartsfinal. Här ger vi er allt om hur ni gör för att hitta en Sverige – Portugal live stream att titta på, direktsänt på internet.

Väldigt många lär vilja se denna viktiga match från dam-EM online på internet, och här visar vi hur ni gör. Titta på Sverige – Portugal online på nätet!

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Sverige – Portugal
När: Den 17/7, kl. 18:00
Vart: Leigh Sports Village
Vad: Dam-EM 2022
TV: TV4
Speltips: Sverige HT/FT (1,95 hos Bet365)

Vi välkomnar er att läsa de recensioner vi skrivit om olika bettingsidor. Till denna match väljer vi att rekommendera Bet365, då de erbjuder bra odds på den.

Streama Sverige – Portugal

Hur bär man sig då åt för att titta på Sverige – Portugal live på nätet? Det är lättare än vad man kan tro att se matchen online, men man måste gå igenom ett par steg för att komma fram till sändningen. Om ni ska se matchen live på nätet måste ni skaffa ett konto hos C More, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort är det bara att börja titta.

Ni väljer själva om ni ska ha igång er Sverige – Portugal stream via mobil, dator eller surfplatta. Det är nämligen så pass bra att det går att ha igång denna fotboll stream från vilken enhet som helst. Har ni dessutom en Chromecast eller liknande, så kan ni även koppla över er sändning till TV-skärmen, för att titta på matchen direkt på TV.

Bild och ljud är av allra högsta kvalitet hos C More, och ni som väljer att streama Sverige – Portugal kommer inte att bli besvikna.

  • Gå till C More och skaffa sportabonnemang
  • Hitta Sverige – Portugal
  • Titta på matchen live!

Se Sverige – Portugal på TV

Vill ni titta på Sverige – Portugal på TV? Då är det bra att känna till vilken kanal som visar matchen direktsänt via TV-sändning. SVT och TV4-bolaget turas om att visa EM-matcherna, och denna gång är det TV4-bolagets tur. Matchen kommer att sändas på deras huvudkanal, TV4.

Matchen har avspark klockan 18:00, men dessförinnan är studion igång med införsnack. Ni får även halvtidssnack och eftersnack, om ni är intresserade av att titta på det.

  • Kanal: TV4
  • Avspark: 18:00

Inför matchen

Sverige står på fyra poäng efter två matcher, och är ännu inte klara för kvartsfinal. För att ta sig dit måste man ta minst en poäng mot Portugal här, men att göra ett så bra resultat som möjligt är av vikt för att få en mer gynnsam lottning till kvartsfinalen. Man vill till varje pris undvika en av de stora guldkandidaterna, Frankrike, i kvarten.

Portugal har fortfarande chans att ta sig vidare från gruppen, trots bara en poäng så här långt. För att ta sig vidare måste portugiserna slå Sverige i denna match.

Sverige må ha gjort det ganska bra resultatmässigt så här långt, men spelet har lämnat mer att önska. Anfallsspelet har verkligen inte klickat, och det är bara att hoppas att svenskorna kommer igång allt mer ju längre turneringen lider.

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar