Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 jun, 2021

Streama Sverige – Armenien: Se live stream & TV

Streama Sverige – Armenien: Se live stream & TV

Den 5 juni, kl. 20:45 spelar Sveriges landslag en träningsmatch mot Armenien. Här kan du se hur man tittar på Sverige – Armenien live stream online eller på TV.

Att sända Sverige – Armenien stream eller på TV är en bra uppladdning inför vad som komma skall. Landslaget är nu på uppladdning inför EM 2021. Detta blir den sista chansen för Janne Andersson att testa laget innan det drar igång på allvar.

Vi rekommenderar dig att streama Sverige – Armenien på nätet inne hos Cmore. De har alla rättigheter för att sända Sveriges träningsmatcher. De kommer även att sända delar av EM via live stream. Det kan vara bra att redan nu skapa ett konto!

Streama fotboll i Sverige

Se massor av sport hos Bet365

Vad: Sverige – Armenien, träningsmatch
Avspark: Kl 20:45, den 5/6
Vart: Friends Arena
Live stream: > Se hos Cmore
TV: TV4
Speltips: Sverige vinner båda halvlekarna (2.00 hos Betsson)

Vi har valt att spela på odds inne hos Betsson Sverige. Där kommer du att kunna spela på några av de bästa oddsen under EM 2021. Det är en av flera sidor vi varmt rekommenderar.

Sverige – Armenien stream

Det är Cmore som kommer att sända Sveriges landslag under träningsmatcher och under EM 2021. Det är väldigt enkelt att börja streama fotboll inne hos Cmore. Du behöver bara skapa ett konto – som är gratis. Sedan behöver du skaffa ett av de abonnemang som låser upp sport streams hos Cmore.

Det kommer att låsa upp en Sverige – Armenien live stream. Du kommer att då att ha möjligheten att streama Sverige – Armenien från din mobil, dator eller TV.

Du hittar olika paket från 139 kr och uppåt. Det går redan nu även försäkra dig om att kunna se Sveriges landslag i EM. Det gör du genom att köpa ett sportpaket Plus. Det kostar 299 kr i månaden.

För att snabbt komma igång så hittar du alla steg som krävs för att se Sverige – Armenien online här nedanför.

  1. Gå till Cmore
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Köp ett abonnemang
  4. Hitta din live stream
  5. Sänd Sverige – Armenien

Se matchen på TV

Om du hellre föredrar att sända Sverige – Armenien på TV så kommer matchen visas på TV4. Kanalen ingår i många baspaket – vilket gör att många i Sverige redan har möjligheten att se matchen.

TV4 kommer ha en större sändning som startar 20:00. De kommer att ha en studio som är fylld med svenska kommentatorer och experter. De kommer att analysera det svenska landslaget inför matchen mot Armenien. Det kommer garanterat även vara mycket snack om EM 2021. Väldigt intressant att hänga med i.

Om du inte ett TV-paket så rekommenderar vi att titta på Sverige – Armenien via streaming. Du kan kopiera din skärm via Chromecast eller en HDMI-sladd. Då kan du se din live stream sänd på din TV-apparat.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningstart: kl. 20:00, 45 minuter innan match
  • HD: Ja
  • Svenska kommentator: Ja

Andra nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar