Streama Sverige - Armenien: Se live stream & TV

Den 5 juni, kl. 20:45 spelar Sveriges landslag en träningsmatch mot Armenien. Här kan du se hur man tittar på Sverige – Armenien live stream online eller på TV.

Att sända Sverige – Armenien stream eller på TV är en bra uppladdning inför vad som komma skall. Landslaget är nu på uppladdning inför EM 2021. Detta blir den sista chansen för Janne Andersson att testa laget innan det drar igång på allvar.

Vi rekommenderar dig att streama Sverige – Armenien på nätet inne hos Cmore. De har alla rättigheter för att sända Sveriges träningsmatcher. De kommer även att sända delar av EM via live stream. Det kan vara bra att redan nu skapa ett konto!

Streama fotboll i Sverige

Se massor av sport hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Armenien, träningsmatch
Avspark: Kl 20:45, den 5/6
Vart: Friends Arena
Live stream: > Se hos Cmore
TV: TV4
Speltips: Sverige vinner båda halvlekarna (2.00 hos Betsson)

Vi har valt att spela på odds inne hos Betsson Sverige. Där kommer du att kunna spela på några av de bästa oddsen under EM 2021. Det är en av flera sidor vi varmt rekommenderar.

Sverige – Armenien stream

Det är Cmore som kommer att sända Sveriges landslag under träningsmatcher och under EM 2021. Det är väldigt enkelt att börja streama fotboll inne hos Cmore. Du behöver bara skapa ett konto – som är gratis. Sedan behöver du skaffa ett av de abonnemang som låser upp sport streams hos Cmore.

Det kommer att låsa upp en Sverige – Armenien live stream. Du kommer att då att ha möjligheten att streama Sverige – Armenien från din mobil, dator eller TV.

Du hittar olika paket från 139 kr och uppåt. Det går redan nu även försäkra dig om att kunna se Sveriges landslag i EM. Det gör du genom att köpa ett sportpaket Plus. Det kostar 299 kr i månaden.

För att snabbt komma igång så hittar du alla steg som krävs för att se Sverige – Armenien online här nedanför.

  1. Gå till Cmore
  2. Skapa ett konto gratis
  3. Köp ett abonnemang
  4. Hitta din live stream
  5. Sänd Sverige – Armenien

Se matchen på TV

Om du hellre föredrar att sända Sverige – Armenien på TV så kommer matchen visas på TV4. Kanalen ingår i många baspaket – vilket gör att många i Sverige redan har möjligheten att se matchen.

TV4 kommer ha en större sändning som startar 20:00. De kommer att ha en studio som är fylld med svenska kommentatorer och experter. De kommer att analysera det svenska landslaget inför matchen mot Armenien. Det kommer garanterat även vara mycket snack om EM 2021. Väldigt intressant att hänga med i.

Om du inte ett TV-paket så rekommenderar vi att titta på Sverige – Armenien via streaming. Du kan kopiera din skärm via Chromecast eller en HDMI-sladd. Då kan du se din live stream sänd på din TV-apparat.

 

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningstart: kl. 20:00, 45 minuter innan match
  • HD: Ja
  • Svenska kommentator: Ja

Andra nyheter

Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Den första omgången i SHL 2021/22 kommer att starta den 11 september, Vi hjälper dig med speltips och bästa odds inför alla matcherna! …
News icon 9 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman