David Wollner photo
David Wollner

- 18 mar, 2024

Glenn Strömberg blir expert hos SVT under EM 2024

Det är dags för TV4 och SVT att börja toppa sitt lag inför EM 2024. Det kommer släppas flera experter som kommer att sällskapa oss i TV-sofforna i sommar. Den nyaste på listan är ingen mindre än fotbollslegenden Glenn Strömberg. Han kommer att ta plats hos SVT under fotbolls EM 2024.

Hos de kanaler och sidor som kommer att visa fotbolls EM 2024 live streams så är inte alla kommentatorer och experter redan uttagna. Precis som för landslagen så vill både SVT och TV4 ha bästa möjliga laguppsättning till sommarens stora fotbollsmästerskap.

Glenn Strömberg + Chris Härenstam = klassisk duo

Glenn Strömberg har på senare år valt att gå över till Viaplay för att kommentera engelsk fotboll i Premier League. Nu står det klart att SVT gör en stjärnvärvning som endast kommer gälla under fotbolls EM; 14 juni – 14 juli.

Det innebär också att Glenn Strömberg hittar tillbaka till sin vapendragare – Chris Härenstam. Dessa två har lång erfarenhet av att kommentera fotbollsmatcher tillsammans. Det är en härlig kemi mellan dessa två som bjuder på både högklassig kommentering – men också lite roliga konversationer emellan matchens händelser.

Vid ett tidigare tillfälle så har SVT även avslöjat Jonas Eriksson som expert. Det är ett bekant ansikte i TV-rutan som vi i Sverige kommer att få med oss under EM 2024. Med hans erfarenhet som fotbollsdomare – så blir han ett tillskott när tveksamma domslut ska diskuteras.

Det kommer snart att avslöjas fler namn och experter som kommer finnas med under sändningarna hos SVT.

Spana in oddsen redan nu!

Om du redan nu har planer på att spela på fotbolls EM 2024 odds för vinnare – så har vi gett våra speltips. Där kan du se vilka chanser landslagen har att vinna hela mästerskapet. Samt vilket av lagen som vi på Sportal.se har tippat som vinnare.

Du kan självklart även jämföra bästa oddsen hos bettingsidor för att se vilken sida som erbjuder dig att spela på de odds med högst återbetalning under EM. Det är bra att förbereda sig inför ett så pass stort mästerskap. Det kan vara en stor skillnad på dina totala vinster beroende hur höga odds som finns att spela på.

Mer nyheter & speltips

aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024
CL
Speltips & odds i Champions League-matchen mellan Atletico Madrid mot Dortmund. Matchstart på onsdag klockan 21:00. Läs mer.
10 april, 2024
arsenal crystal palace speltips stream
CL
Kvartsfinal i Champions League. Speltips & odds i matchen mellan Arsenal - Bayern München. Läs också om hur du kommer igång med livestream.
09 april, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

87 Artiklar