Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 mar, 2019

Tävling: Vinn resa till Manchester United – Barcelona 10 april!

Coolbet erbjuder just nu en tävling där du kan vinna biljetter till Manchester United – FC Barcelona i Champions League den 10 april. Tävlingen går ut på att du spelar livespel och får en lott för varje livespel som går in.

Vill du vara med och tävla om 2 biljetter till Manchester United – FC Barcelona i Champions League?

Gå med i tävlingen

Coolbet erbjuder en spännande tävling där du med tur och skicklighet kan vinna en resa till Manchester och biljetter till Old Trafford för att se Manchester United – FC Barcelona i Champions League den 10 april.

För att delta i tävlingen måste du skapa ett konto på Coolbet, och där börja spela på liveodds. För varje livespel du spelar som går in (minst 100 kr i insats på minst 1.80 i odds) får du en lott till tävlingen.

Följ nedanstående steg om du vill vara med i tävlingen:

  • 1. Gå in på Coolbet
  • 2. Skapa ditt konto och anmäl dig till kampanjen
  • 3. Spela livespel – för varje vinst får du en lott till tävlingen!

Tävlingen pågår fram till den 31 mars (startade 22 mars), och under lördagen den 30 mars får du tre lotter för varje vunnet spel! Under den 1 april dras sedan vinnaren.

Under tiden tävlingen pågår kan du följa hur många lotter alla spelare vunnit var för sig. Just nu är det 23 olika spelare som vunnit lotter, där antalet skiljer sig.

En annan stor match som väntar snart är den på norsk mark, där vi får se Norge mot Sverige. Läs här om hur ni gör för att streama Norge – Sverige live.

Vinst: Champions League på Old Trafford!

Vinsten är två biljetter till Manchester United – FC Barcelona på Old Trafford den 10 april. Dessutom boende för två på det 4-stjärniga hotellet Hilton Deansgate i Manchester, två nätter från 9:e till 11:e april. Du får även 6000 kr att boka flygbiljetter för.

Det går inte att byta priset mot kontanter, och om du som vinner inte har möjlighet at åka kommer Coolbet att dra en ny vinnare.

När du deltar i kampanjen godkänner du att Coolbet kan be dig att delta i intervjuer eller liknande relaterat till kampanjen. Vinnaren kan alltså få ställa upp på lite skoj i samband med resan.

Coolbet är en ny, växande spelsajt

Coolbet är en ny bettingsida som växer fort. Sidan erbjuder höga odds och flera spännande tävlingar, bland annat finner du en snöbollskampanj på Coolbet. Här kan du läsa vår recension om Coolbet.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar