Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 feb, 2020

Streama Real Madrid – Manchester City: Se matchen via live stream

 

Hitta din live stream till Real Madrid – Manchester City.

 

På onsdag kväll 26/2 kan ni streama Real Madrid – Manchester City, när lagen möts i åttondelsfinal av Champions League. Se hur ni gör för att titta på matchen online via live stream eller på TV.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är väldigt enkelt att titta på Real Madrid – Manchester City, denna riktiga stormatch i Champions League. De två giganterna ställs mot varandra i åttondelsfinal av Champions League, vilket är den åttondel som på förhand väckt allra mest intresse.

Många kommer söka efter en Real Madrid – Manchester City stream, för att titta på matchen på internet, och vår uppgift är att se till att de som söker och kommer hit även finner det de vill se. Vi visar er hur ni hittar en livesändning av matchen, så häng med!

Streama Real Madrid – Manchester City online

För att streama Real Madrid – Manchester City behöver du först och främst få klart för dig vilket TV-bolag som sitter på rättigheterna att visa Champions League i Sverige. Det bolaget är Viasat, och de kommer således att visa matchen på sin egen nätkanal Viaplay.

Skaffa ett konto på Viaplay och köp sportabonnemanget (399 kronor), så kan du börja se matchen live. Då kan du titta på din Real Madrid – Manchester City live stream från valfri plattform, när och var du vill. Du kan titta direkt, du kan pausa, spola tillbaka eller titta i efterhand. Det finns inte många bättre sett att titta på fotboll på nätet.

Det är möjligt att ha igång två strömmar samtidigt, och på så sätt kan du dela på kontot med en vän och bara behöva stå för halva kostnaden.

  • 1. Gå till viaplay.se
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Real Madrid – Manchester City via live stream! (26 februari)

Titta på Real Madrid – Manchester City på TV

Matchen kommer även att visas på TV, närmare bestämt i Viasat Sport Premium. Har du den kanalen i ditt utbud finns inget behov av att skaffa ett konto på Viaplay.

Redan klockan 20:00 inleds försnacket på kanalen, där Ola Andersson snackar upp kvällens matcher gissningsvis tillsammans med Martin Åslund och Jonas Olsson. Efter en knapp timme pumpas Champions League-hymnen ut ur högtalarna på Santiago Bernabéu och Parc Olympique Lyonnais, där vi kan titta på Lyon – Juventus, och 21:00 blåser domaren igång matcherna.

Om du saknar kanalen som visar Real Madrid – Manchester City kan du koppla din stream från valfri plattform till TV om du har en Chromecast, HDMI-kabel eller annat lämpligt verktyg.

Kommentatorerna till matchen mellan Real och City är Henrik Strömblad och Glenn Strömberg.

  • TV: Viasat Sport Premium
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Kom in i stämning till matchen genom att se denna video inför matchen!

Inför matchen

När lottningen genomfördes och Real Madrid och Manchester City drogs att möta varandra var det många som fick något drömskt i blicken. Real Madrid, den mest framgångsrika klubben i Champions League-historian, mot Manchester City, de största favoriterna att ta titeln inför årets säsong.

Spelbolagen håller faktiskt Manchester City som rätt klara favoriter att avancera, 1.40 mot 2.75 på Real Madrid. Det är för oss svårt att förstå den oddssättningen, med tanke på de två lagens jämnstarka kvalitet och att Real Madrid har historiens kraft på sin sida.

Första mötet har avspark klockan 21:00 onsdag 26 februari 2020, och returen spelas tre veckor senare.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1397 Artiklar