Streama PSG – Man City: Se live stream & TV (28/4)

Den första semifinalen i Champions League mellan PSG – Manchester City spelas i Paris. Mycket nerver finns inför matchen. Se till att du inte missar att se PSG – Man City stream. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Det räcker med att ta en snabb blick in på lagens spelartrupper för att se att det finns mycket kvalité. Manchester City ser ut att vinna Premier League och har god marginal till övriga lagen. Paris Saint Germain (PSG) ser ut att få kämpa tills sista matchen innan titeln är avgjord.

Två bra lag som spelar semifinal i Champions League vill man inte missa. Se därför hur du kan streama PSG – Man City eller se matchen på TV. Vårt mål är att du snabbt och smidigt hitta din live sändning.

 

Streama fotboll från Europa

Se massor av fotboll från heta ligor

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Paris Saint Germain – Manchester City, Semifinal i Champions League
Avspark: Den 28/4, kl. 21:00
Vart: Parc de Princes, Paris
Live stream: Se matchen från Champions League live
TV: TV6 & Viaplay
Speltips: PSG vinner matchen (3.45 hos Unibet)

PSG – Man City stream

Den sida som kommer att visa PSG – Manchester City via live stream är Viaplay. De har rättigheter för att sända alla resterande matcher från Champions League 020/21. Därför är det extra bra att ha ett konto hos Viaplay just nu när Champions League ska avgöras.

För att kunna se PSG – Man City stream hos Viaplay så krävs det ett konto. Att registera sig är självklart helt gratis att göra. Det som kostar pengar är när du ska köpa till det abonnemang som låser upp alla live streams bakom betalvägg. Du kan välja mellan olika paket hos Viaplay som gör det möjligt att se sport online.

Att streama PSG – Man City kommer att ge dig hög kvalíté på din sändning. Det kommer vara en riktigt bra bild som sänds i HD. Du kan även välja själv vilken enehet som du vill se din live streaming från. Du kan välja på bl.a. mobil, dator, surfplatta eller TV.

För att snabbt kunna komma igång med att titta på PSG – Man City stream så kan du följa våra steg här nedan.

  • Besök Viaplay
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp abonnemang (sportpaket)
  • Gå till alla sändningar
  • Streama PSG – Man City & andra matcher i Champions League

Se på TV

En del av matcherna som spelas i Champions League kommer att visas på TV6. Det ger många i Sverige tillgång till matchen. Varje vecka med Champions League fotboll så sänds en match på TV6. Det är för att ge många svenskar ett smakprov vad man kan uppleva med ett abonnemang med deras sportkanaler.

Den första matchen mellan PSG – Man City har valt ut för att visas på TV6. Det är den kanalen du ska se på om du vill se PSG – Man City på TV.

Det kommer i stort sett vara samma sändning som du kan se på TV6 och inne hos Viaplay. Den stora skillnaden är att TV6 kommer att göra plats för reklampauser. Det kommer naturligtvis vara svenska kommentatorer och experter i studion!

 

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 30 minuter innan avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg