Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 feb, 2023

Streama Liverpool – Real Madrid (21/2): Live stream & TV

Intresset för att live streama Liverpool – Real Madrid lär vara riktigt stort, när dessa två stora lag möts i åttondelsfinal av Champions League på tisdag kväll. Här finner ni information om hur ni gör för att se matchen online.

På tisdag kväll den 21 februari bjuds vi på en av säsongens största matcher hittills, när Liverpool och Real Madrid drabbar samman i åttondelsfinal av Champions League. Den första matchen spelas i Liverpool, innan åttondelen avgörs i Madrid om några veckor.

Det lär vara en hel del personer som är intresserade av att hitta en Liverpool – Real Madrid live stream att titta på direktsänt på nätet. I den här texten går vi igenom hur ni gör för att streama mötet online.

Streama fotboll online
Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Liverpool – Real Madrid, Champions League
Var: Anfield, Liverpool
När: 21 februari, klockan 21:00
Live stream: C More
TV: Ingen kanal
Speltips: Liverpool – Real Madrid speltips

Streama Liverpool – Real Madrid

Hela fotbollsvärlden lär sitta redo att live streama Liverpool – Real Madrid på tisdag kväll, för att se denna toppmatch från fotbollen. Hur gör man då för att hitta en sändning att se matchen online med? Det är enkelt att se mötet på nätet, och allt som krävs är att ni går in på C More och skapar ett konto och köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Champions League.

Det går riktigt bra att ha igång er Liverpool – Real Madrid stream oavsett vilken enhet ni väljer att titta på matchen ifrån. Koppla upp sändningen via mobil, dator eller surfplatta, och börja njut av er direktsändning av mötet. Sitter ni inne på en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom med fördel koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Liverpool – Real Madrid live stream, och det har att göra med att kvalitén på bild och ljud är så bra, och dessutom att kommentatorerna till matchen och experterna i studion håller högsta klass.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Liverpool – Real Madrid live

Titta på Liverpool – Real Madrid på TV

Många lär fråga sig hur man bär sig åt för att titta på Liverpool – Real Madrid på TV, och det är en mycket berättigad fråga. Det är nämligen så att matchen inte TV-sänds i Sverige. Champions League sänds numera bara på C More, och därför måste ni för att titta på matchen skaffa det där abonnemanget hos C More.

Som vi varit inne på tidigare kan ni åtminstone välja att koppla över er online-sändning av matchen till TV-skärmen, bara ni har en Chromecast eller liknande verktyg. Då kan ni se Liverpool – Real Madrid på TV, trots allt.

  • Kanal: Ingen kanal
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Den här åttondelsfinalen blir en repris på Champions League-finalen från ifjol, och även från CL-finalen 2018. Och om ni så vill, på kvartsfinalen 2021. Gemensamt för alla de mötena är att Real Madrid slutat som vinnare. Även när lagen möttes i gruppspelet hösten 2014 vann ”Los Blancos” båda matcherna.

Liverpool har ståt för en svag säsong men vaknat till liv under de två senaste matcherna, och hoppas här kunna skaka om Real Madrid. Men Real vill annorlunda, och ska försöka få med sig minst oavgjort från England. Det blir onekligen en intressant match att se!

Relaterat

Europatipset 17 september
europatipset
Europatipset den 17 september ger oss många spännande matcher. Här finner ni vår analys med spelförslag till kupongen!
17 september, 2023
stryktipset 16 september
stryktipset
Stryktipset den 16 september ska avgöras! Ta här del av vår analys med spelförslag till kupongen.
16 september, 2023
nyheter
Unibet har en ny funktion på sin sida. Glennkupongen ger dig färdiga spel inför matcher inom fotboll & ishockey. Rygga självaste Glenn Hysén!
12 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2201 Artiklar