Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 feb, 2022

Streama Inter – Liverpool: Live stream & TV (16/2)

Inter Liverpool live stream

Inter och Liverpool möts i åttondelsfinal av Champions League! Se hur ni gör för att titta på matchen på TV, och om hur ni hittar en Inter – Liverpool live stream.

Champions Leagues åttondelsfinaler bjuder på flera riktigt stora möten. I Milano tar Inter emot Liverpool, och många lär vilja titta på den matchen. Här visar vi er hur ni gör för att streama Inter – Liverpool live.

Följ våra instruktioner så ska ni se att ni snart kan börja titta på Inter – Liverpool direktsänt på nätet!

Streama fotboll live hos Bet365

Se massor av matcher från Europa online!

Vad: Inter – Liverpool (Champions League)
När: Den 16/2, kl. 21:00
Vart: San Siro, Milano
Live stream: C More
TV: Ingen kanal
Speltips: Liverpool vinner matchen (2,05 hos Bet365)

Kolla gärna in lite olika bettingsidor vi recenserat, innan ni lägger ett spel. Vi rekommenderar bland annat Bet365, framförallt då de har ett väldigt stort utbud av odds.

Streama Inter – Liverpool live

När det vankas stormatcher är intresset att titta alltid stort. På onsdag kväll 16/2 kan de som vill streama Inter – Liverpool, men inte alla vet hur man gör för att hitta en sändning av matchen. Vill ni titta på Champions League online behöver ni ett konto på C More, då det är de som sitter på rättigheterna att visa CL-matcherna i Sverige.

Skaffa ett C More-konto, köp ett sportabonnemang och börja titta på er Inter – Liverpool stream. Välj själv om ni ska ha igång er fotboll live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande verktyg har ni dessutom valmöjligheten att koppla över er livesändning till TV-skärmen, och se er Inter – Liverpool live stream på TV!

Var ni än beslutar er för att titta på matchen kan vi garantera att kvalitén på sändningen kommer att vara hög, vad gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket pålästa och kunniga.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Inter – Liverpool live!

Titta på Inter – Liverpool på TV

Många ställer sig frågan vilken kanal som visar Inter – Liverpool på svensk TV. Svaret är att matchen inte TV-sänds. C More sänder endast ut sina matcher via sin streamingtjänst, så för att titta på Inter – Liverpool krävs att ni har ett konto med sportabonnemang på tjänsten.

När ni väl skaffat detta abonnemang är det faktiskt möjligt att koppla över er stream till TV-skärmen. Har du en Chromecast, Apple TV, Smart TV, HDMI-kabel eller liknande kan du föra över sändningen till TV:n, och på så sätt titta på Inter – Liverpool på TV!

  • TV-kanal: –
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Inter har gått som tåget i Serie A egentligen hela säsongen, men gått på några nitar de sista veckorna. Det blev förlust i Milanoderbyt, och sedan ”bara” en poäng mot Napoli. Tuffa matcher givetvis, men det kommer inte bli enklare mot Liverpool.

Liverpool har också gjort en stark säsong, men har svårt att rå på Manchester City. I dagsläget är chansen på titel troligtvis större i Champions League. Ett problem för laget är att stjärnorna Mohammed Salah och Sadio Mané kan vara ganska så slitna, efter att ha varit iväg på Afrikanska Mästerskapen och där spelat i alla matcher hela vägen fram till final. Tur då att Jota visar storform, och kanske kan avlasta sina lagkamrater en aning.

För Inters del var Edin Dzeko återigen tillbaka i målprotokollet i helgen, vilket är viktigt för laget. Han hade en tids måltorka, men verkar nu vara åter på rätt bana. Tillsammans med Lautaro Martínez utgör han en av Europas starkaste anfallspar.

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar