Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 aug, 2020

Streama Ferencváros – Djurgården: Live stream & TV

Djurgården Ferencvarosi live stream

  • Ferencváros vann ungerska ligan i överlägsen stil ifjol, med 13 poäng före 2:an.
  • Djurgården vann även de sin inhemska liga ifjol, och ligger just nu på 3:e plats i Allsvenskan.
  • Lagen möts bara i en match, och det blir alltså inte någon retur i Stockholm.
Vad Ferencváros – Djurgården, första kvalrundan till Champions League
Var Groupama Arena, Budapest
När Onsdag 19 augusti, 20:00
Live stream Streama Ferencváros – Djurgården

Det är väldigt många som väntas vilja streama Ferencváros – Djurgården, för att titta när lagen möts i första kvalrundan till Champions League. Se hur ni gör för att kolla på matchen via live stream.

Streama Ferencváros – Djurgården online

Trycket på att hitta en Ferenceváros – Djurgården live stream på nätet väntas vara stort. Många lär vilja se när de två lagen möter varandra, och i den här texten visar vi er hur ni bär er åt för att kolla på mötet online.

Det är enklare än vad man kan tro att streama matchen live. Kolla hur ni gör för att titta på kvalmatchen direktsänt.

Ferencváros – Djurgården live stream

För att kunna streama den här kvalmatchen till Champions League direktsänt är det bra att först veta vilket bolag som sitter på rättigheterna att sända ut just den här matchen. Vi kan tala om för dig att likt hur det är med själva huvudturneringen Champions League, så är det Viasat som äger rättigheterna att sända Ferencváros – Djurgården live. Om du vill se matchen är det således någon av deras tjänster du måste gå genom. Med Viaplay kan du streama alla matcher från Champions League.

När det gäller sändning online på nätet visar Viasat fotboll live och annat på sin tjänst Viaplay. Du behöver skaffa ett konto på Viaplay och köpa sportabonnemanget, för att kunna streama Ferencváros – Djurgården live.

Skapa ditt konto och köp abonnemang, för att se när Djurgården slåss om en plats att nå ut i Europa. Sändningen håller hög kvalitet, och det gäller både ljudet och bilden. Dessutom är kommentatorerna alltid mycket kunniga på Viasat.

Det går att ha igång din Ferencváros – Djurgården live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skaffa konto och välj sportabonnemanget
  3. Titta på matchen online

Titta på Ferencváros – Djurgården på TV

Tyvärr är det så att den här matchen inte kommer att sändas på TV, åtminstone inte så som det ser ut i dagsläget. Det är inte helt omöjligt att Viasat bestämmer sig för att sända ut matchen på några av sina kanaler, men så här dagen innan matchen har de åtminstone inte annonserat ut något.

Om Viasat väljer att visa matchen på TV gissar vi att det blir på någon av deras mindre kanaler, och alltså inte på till exempel TV6. Du som har ett konto och sportabonnemang på Viaplay kan hur som helst koppla din Ferencváros – Djurgården stream från valfri enhet till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen på TV ändå, trots allt.

  • Kanal: –
  • Avspark: 20:00, onsdag 19 augusti

Inför matchen

Ferencváros, eller Ferencvárosi TC som de också kallas, vann ligan ifjol och är Ungerns just nu bästa lag. Men med tanke på att Ungerns liga är rankad på 33:e plats i Europa och Allsvenskan på 21:a plats bör Djurgården som regerande svenska mästare ha en god chans. Å andra sidan är Ferencváros en betydligt mer klar 1:a i sin liga än vad Djurgården är i Sverige.

Ferencváros kommer från ett uppehåll och har blott hunnit spela en match av den nya säsongen. Den matchen slutade i ett oavgjort resultat. Kanske kan det tala till Djurgårdens fördel att Allsvenskan är mitt i säsongen?

Djurgården inledde Allsvenskan svagt, men nu har man verkligen kommit igång. Blåränderna har vunnit fem av sina sex senaste matchen, där enda plumpen kom i derbyt mot Hammarby. Det verkar som att det inte spelar någon roll hur bra form Djurgården är i, de kan ändå inte slå sina grönvita grannar. Även Ferencváros spelar i grönvitt, och vi får väl hoppas att färgerna inte påverkar Djurgården alltför hårt.

Speltips på fotboll

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar