Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 maj, 2021

Streama Chelsea – Real Madrid: Se live stream & TV (5/5)

Streama Chelsea – Real Madrid: Se live stream & TV (5/5)

Nu ska vi får ett avgörande för vilket av lagen som går vidare till Champions League semifinal. Ska det blir Chelsea FC eller kommer det att bli Real Madrid? Svaret får du om du väljer att se Chelsea – Real Madrid stream på nätet.

Den första matchen som spelades mellan dessa två lag i Champions League semifinalen slutade 1-1. Det ger oss en mycket spännande returmatch. Inför avgörandet så är det vädigt öppet om vilken lag som når den åtråvärda finalen.

Här kommer du kunna läsa gratis om att streama Chelsea – Real Madrid online. Vi tipsar både om sida som erbjuder live streaming eller om en kanal som sänder matchen på TV.

Se fotboll från Europas bästa ligor!

Streama sport hos Bet365

Vad: Chelsea – Real Madrid, Semifinal i Champions League (2/2)
Avspark: Den 5/5, kl. 21:00
Arena: Stamford Bridge, London
Live stream: Viaplay
TV: TV6 & Viasat Ultra
Speltips: Real Madrid kvalificerar sig till final (2.30 hos Unibet)

Om du vill dyka ner djupare i ett Chelsea – Real Madrid speltips med odds så har vi ett längre på sidan. Du kan även läsa mer om fördelar med att ha ett konto och logga in hos Unibet Sverige. Vi har en samlad recension om spelsidan.

Chelsea – Real Madrid stream

För att se matchen mellan Chelsea – Real Madrid via live stream på nätet så bör du ta hjälp av Viaplay. Det är den sida i Sverige som har alla rättigheter för att visa matcher från Champions League. Det innebär att Viaplay kommer att sända Chelsea – Real Madrid stream – samt återstående matcher av Champions League 2020/2021.

För att börja streama fotboll hos Viaplay så krävs ett konto. Det är helt gratis att registrera sig hos hemsidan. Det som kostar pengar är är du köper till sportpaket som finns hos Viaplay. Det kommer att låsa upp Champions League stream – men kosta dig några hundralappar i månaden. Mer info om paket och priser finns hos streamingsidan.

Du kan snabbt och enkelt kunna se mer exakt vad som behöver göras för att kunna streama Chelsea – Real Madrid online.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett gratis konto
  3. Välj ett abonnemang som låser upp Champions League
  4. Starta din Chelsea – Real Madrid live stream

Det finns många i Sverige som redan har ett konto hos Viaplay. Man använder nämligen även Viaplay för att kunna se Premier League streams. Där verkar den stora majoriteten nöjd med alla sändningar. Där får man alltid chansen att se fotbollsmatcher i HD. Samtidigt så finns det nästan alltid svenska kommentatorer till matcherna.

Vi rekommenderar aldrig att leta efter gratis live streaming inför Real Madrid – Chelsea. Det finns lite piratkopierade material som finns på nätet. Det är en brottslig handling att ta del av material som är skyddat – utan att betala. Det kan utsätta din dator och dig själva för stora risker.

Se matchen på TV

För dig som föredrar att se Chelsea – Real Madrid på TV behöver ha tillgång till TV6. Det är kanalen som kommer att visa matchen under den 5/5. Det är många i Sverige som redan idag har tillgång till att se all fotboll som sänds på TV6.

Skulle du sakna tillgång till att TV6 så rekommenderar vi att du kontaktar din operatör. De kan garanterat hjälpa dig med att köpa till fler kanaler till sina utbud.

Sändningen kommer vara i stort sett den samma som du får via Chelsea – Real Madrid live stream. Du kommer kunna se matchen i HD och med svenska experter och kommentatorer från studion.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar