Streama Bayern München – Lazio: Se live stream & TV (17/3)

Den 17 mars så tar Bayern München emot Lazio på sin hemmaarena – Allianz Arena. Där kommer det att avgöras om vilket av lagen som går vidare i Champions League. Vi hjälper dig med att streama Bayern München – Lazio online!

Från förra matchen så hämtar vi resultatet 4-1 till Bayern München. Det är en solklar fördel för tyskarna som skulle gå vidare även om de förlorar med 0-3 på sin hemmaplan. Ett mindre mirakel krävs för att laget från Rom ska hålla drömmen om Champions League vidare.

Matchen kommer att sändas både via live streaming på nätet – men även på TV. Vi kommer visa vart du kan se Bayern München – Lazio. I denna guide hittar du allt du behöver för att streama matcher i Champions League.

Vad: Bayern München – Lazio, Champions League
Avspark: Den 17/3, kl. 21:00
Vart: Allianz Arena
Live stream: > Se Champions League
TV-kanal: Viasat Premium & Viaplay
Speltips: Under 3.5 mål i matchen (1.98 hos Unibet)

Bayern München – Lazio stream

Det finns alltid en sida i Sverige som har alla matcher från Champions League via live streams. Det är Viaplay som har köpt upp rättigheterna för att visa matcherna inom Sverige. Det är därför denna hemsida som du bör ta hjälp av för att se Bayern München – Lazio live stream.

Det kommer inte vara möjligt att streama Bayern München – Lazio gratis på nätet. Det kommer istället vara ett krav att du har rätt sportpaket för att se matcherna från Champions League. Detta är något som du gör strax efter att du skapat ett konto på hemsidan.

Här nedanför kan du se alla de steg som bör slutföras innan du kan starta din live stream från matchen.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportpaket från 449 kr / mån
  4. Se Bayern München – Lazio

Det är alltid en god idé att ta hjälp av Viaplay för att kunna se sport på nätet. Här har man ofta stora matcher och events som man sänder från. Det är alltid av god kvalité. Du kommer nämligen kunna streama fotboll i HD. Det finns även svenska kommentatorer som finns med dig under matcherna. Vilket gör det mer intressant att följa.

Se på TV

Matchen kommer inte bara sändas som live stream inne hos Viaplay. Det är fullt möjligt att även se matchen direkt på din TV. Den TV-kanal som visar Bayern München – Lazio på TV är ingen mindre än TV6. Det är en kanal som många redan idag har tillgång till.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme inför matchen
  • HD: Ja
  • Svenska kommentator: Ja
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson är vidare i OS damtennis efter att ha slagit ut kompisen Mayar Sherif. I sextondelsfinalen väntar kazakiskan Elena Rybakina.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sverige har flera bra medaljchanser under OS 2021. Här har vi radat upp de höjdpunkter vi tror har bäst chanser att vinna medaljer! …
News icon 23 juli, 2021
Author icon Jimmie Nyman