Streama Barcelona – PSG: Se live stream & TV i Champions League

Den 16/2 så kommer det vara möjligt att titta på FC Barcelona – Paris Saint-Germain (PSG) via stream. Matchen kommer att spelas i Champions League och troligen bjuda på mycket spänning.

I Sverige är det möjligt att streama Barcelona – PSG. Detta inne hos den sida som har alla rättigheter för att sända fotboll fån Champions League – nämligen Viaplay. Här kommer vi hjälpa dig med att komma igång med din live streaming, samt om det finns möjlighet att se Barcelona – PSG stream gratis.

Matchen kommer även att sändas på TV. Det är många som fortfarande föredrar att se matcher från Champions League på TV – istället för att använda sig av live streams på nätet.

Streama fotboll från stora ligor? Gör det på Bet365!

Se alla odds från Champions League

 

Vad: FC Barcelona – Paris Saint-Germain, Åttondelsfinal i CL
När: Den 16/2, kl. 21:00
Var: Camp Nou, Barcelona
Live stream: > Streama matchen
TV-kanal: Viaplay & Viasat Premium
Speltips:  FC Barcelona vinner matchen (2.05 hos Unibet)

Barcelona – PSG stream

Det kommer vara Viaplay som kommer erbjuda dig att se Barcelona – PSG stream inne på deras hemsida. De har under flera år haft rättigheter att visa matcher från Champions League på nätet. Där kommer alla ha möjligheten att skapa ett konto gratis. Det är däremot inte gratis att streama Champions League. Det krävs att du köper ett sportpaket för att låsa upp alla sport streams som finns.

Sedan kommer du kunna starta sändningen från Barcelona – PSG. Sändningen startar ungefär en timme inför matchen. Där kommer vi få sällskap av svenska experter och kommentatorer. De plockar fram allt som är viktigt att veta inför matchen.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto
  • Köp sportpaket (399 kr i månaden)
  • Se FC Barcelona – Paris Saint-Germain

Det kommer finnas sidor som har piratkopierade streams inför matchen. Detta är en form av live streaming vi aldrig rekommenderar. Trots att det gör så att du kan streama Barcelona – PSG gratis – så är det olagligt och fullt med risker för din dator.

Se på TV

En del föredrar att se på fotbollsmatcher via sin TV – istället för att använda sig av live streaming på nätet. Det kan därför vara bra tt känna till vilken TV-kanal som kommer att sända Barcelona – PSG under den 16 februari.

Det är samma företag som har rättigheterna att visa Champions League både på TV och live streams. Det är Viasat och NENT Group om hjälper dig med detta.

Matchen kommer att sändas inne hos Viasat Premium. Om du inte har denna TV-kanal i ditt utbud dså kan du alltid kontakta din TV-operatör.

  • TV-kanal: Viasat Premium
  • Sändningsstart: Cirka 20:00
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Om matchen

Detta kommer bli en match som kommer få stor uppmärksamhet runt om i hela världen. FC Barcelona och Paris Saint-Germain är två klubbar som alltid diskuteras för att vinna hela mästerskapet.

Lagen spelade även en av Champions Leagues mest galna matcserier under 2016/17. De spelade då en match där PSG vann med 4-0 och skapade ett nästan omöjlig resultat att ta in för FC Barcelona. Nästkommande match slutade med 6-1 till FC Barcelona som tog sig vidare – trots att man var helt uträknande.

Kanske kan det bli samma härliga dramatik när lagen möts under 2020/21. Vi hoppas verkligen på det!

Bara svenska medaljer på damsidan i VM?
Bara svenska medaljer på damsidan i VM?
Sverige har stora skillnader på dam- och herrsidan. Det har blivit väldigt tydligt under VM i skidor.
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
IFK Göteborg – flopp eller succé under 2021?
IFK Göteborg – flopp eller succé under 2021?
Kan hemvändarna i IFK Göteborg lyckas med att göra en bättre säsong under 2021? …
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Real Madrid – Real Sociedad: Live stream & TV
Real Madrid – Real Sociedad: Live stream & TV
Det spelas en intressant match i La Liga. Se Alexander Isak spela bortamatch mot giganterna Real Madrid! …
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman