Streama Atlético Madrid - Chelsea: Se live stream & TV

Champions League fortsätter under tisdagen. Här visar vi er hur ni kan streama Atlético Madrid – Chelsea, och se matchen live på nätet. Följ med och hitta info om live stream och TV till Atlético Madrid – Chelsea den 23 februari.

När det är dags för Champions League är intresset alltid stort, och inte minst när två riktigt stora och starka klubbar ställs emot varandra. Många lär vilja streama Atlético Madrid – Chelsea live, och vi finns här för att visa er hur ni hittar er sändning till matchen.

Följ våra instruktioner och hitta din Atlético Madrid – Chelsea stream, för att se matchen online på nätet. Kolla även var matchen sänds på TV.

Vad: Atlético Madrid – Chelsea
När: Den 23/2, kl. 21:00
Vart: Wanda Metropolitano, Madrid
Live stream: Streama Atlético Madrid – Chelsea
TV-kanal: TV6
Speltips: Atlético vinner matchen (2.70 hos Unibet)

Atlético Madrid – Chelsea stream

Hur bär man sig då åt för att streama Atlético Madrid – Chelsea live på internet? Det finns ett väldigt bra sätt att titta på matchen på nätet, och det är att se den på Viaplay.

Viaplay är streamingtjänsten till Viasat, det TV-bolag som äger sändningsrättigheterna till Champions League. För att kunna ta del av deras sändningar och på så sätt starta din Atlético Madrid – Chelsea stream, måste du skapa ett konto och köpa ett sportabonnemang. Det är inte gratis att streama Atlético – Chelsea, utan abonnemanget kostar 399 kronor/månad. Men du kan välja att dela konto med en vän och på så sätt endast behöva betala hälften av kostnaden. Med ett Viaplay-konto kan du streama alla matcher från Champions League.

Sändningarna på Viaplay har alltid bra bild- och ljudkvalitet, och det är möjligt att ha igång din Atlético – Chelsea live stream från valfri enhet. Nedan förklarar vi hur ni gör för att sätta igång er fotboll stream.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget (399 kr/månaden)
  • Streama Atlético – Chelsea + alla Champions League-matcher

Se Atlético – Chelsea på TV

Vill du se Atlético Madrid – Chelsea på TV? Faktum är att TV6 sänder matchen, vilket är en kanal som många har i sitt utbud. Bläddra igenom din kanallista och se om även du har tillgång till TV6. Då kan du se matchen på TV och behöver inte titta på den via live stream.

Saknar du TV6 men vill ändå se Atlético – Chelsea på TV? Då rekommenderar vi dig att koppla din live stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningstart: Kl. 20:00
  • Avspark: Kl. 21:00
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Inför matchen

Atlético Madrid har seglat upp som favoriter till att vinna La Liga, och ledde under en period ligan med över tio poäng. Nu har man dock stått för en del poängtapp på senare tid, och kommer från att ha tagit blott en poäng mot Levante över två matcher. Även i Champions League ses Atlético som titelkandidater, även om klubbar som Bayern München och Manchester City hålls högre.

Chelsea är en klubb som tippas ha ungefär lika stor chans att vinna Champions League som Atlético. Thomas Tuchels mannar är en aning bakom de allra starkaste lagen, men får man till det kan man absolut vara en kandidat till att gå hela vägen. Sedan tysken tog över Chelsea har man vunnit fem matcher, spelat två oavgjorda och inte förlorat en enda.

Detta är det första åttondelsfinalmötet lagen emellan, och returen i England spelas om en knapp månad.

Fler sportnyheter

Arsenal - Benfica, 25/2: Stream, speltips & odds
Arsenal - Benfica, 25/2: Stream, speltips & odds
Arsenal möter Benfica i Grekland! Läs allt om speltips och live stream till matchen i Europa League torsdag 25 februari.
News icon24 februari, 2021
Author iconEmil Sandberg
Borussia Mönchengladbach - Manchester City 24/2: Stream, speltips & odds
Borussia Mönchengladbach - Manchester City 24/2: Stream, speltips & odds
Stormatch i Champions League! Borussia Mönchengladbach tar emot Manchester City. Ta del av speltips och hänvisningar till live stream.
News icon23 februari, 2021
Author iconEmil Sandberg
Lazio - Bayern München 23/2: Stream, speltips & odds
Lazio - Bayern München 23/2: Stream, speltips & odds
Allt inför Lazio - Bayern München i Champions League! Ta del av vårt speltips och hitta er live stream till matchen! …
News icon22 februari, 2021
Author iconEmil Sandberg