Streama Atalanta - Real Madrid: Se live stream & TV

På onsdag kommer ni att kunna live streama Atalanta – Real Madrid, för att se när lagen möts i Champions League. Se hur ni gör för att titta på matchen direkt på nätet, vi visar er vägen till er Atalanta – Real Madrid live stream den 24 februari.

Atalanta är en klubb på uppgång, och Real Madrid har alltid varit i toppen. På onsdag den 24/2 möts lagen. Många lär vilja hitta en Atalanta – Real Madrid stream, för att titta direktsänt när det är dags för klubbarna att ställas mot varandra i Champions League.

Här visar vi er hur ni gör för att streama Atalanta – Real Madrid live, och reder även ut vilken kanal som sänder matchen på TV. Se hur ni gör för att se mötet direkt!

Vad: Atalanta – Real Madrid
När: Den 24/2, kl. 21:00
Vart: Stadio di Bergamo
Live stream: Streama Atalanta – Real Madrid
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Real Madrid vinner matchen (3.00 hos Betfair)

Atalanta – Real Madrid stream

Var kan man streama Atalanta – Real Madrid på nätet? Den frågan ställer sig många fotbollssupportrar den här veckan. I Sverige finns det ett sätt att se matchen på som vi verkligen rekommenderar. Det är så att Viasat äger sändningsrättigheterna till Champions League, och du måste således gå via deras tjänster för att se matchen live.

För att hitta en Atalanta – Real Madrid stream att se live ska du skapa ett konto på Viasats online-tjänst Viaplay, och där köpa sportabonnemanget för 399/månad. Tyvärr kan du alltså inte streama Atalanta – Real Madrid gratis, men du kan åtminstone välja att dela på kontot med en vän och på så sätt halvera kostnaden. Med ett Viaplay-konto kan du se Champions League streams från alla matcher. Du kan således även exempelvis streama Atlético Madrid – Chelsea live.

Det går att ha igång din Atalanta – Real Madrid live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta, och koppla sändningen till TV-skärmen om du hellre vill titta där. Din fotboll stream på Viaplay håller alltid hög kvalitet alla kategorier.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget (399 kr/månaden)
  • Streama Atalanta – Real Madrid + alla Champions League-matcher

Se Atalanta – Real Madrid på TV

Vilken kanal visar Atalanta – Real Madrid på TV? Det ska vi tala om för dig. Den kanal som sänder matchen direktsänt på TV är Viasat Sport Premium. Om du har den i ditt utbud kan du sitta lugn i båten och börja titta på matchen.

Saknar du Viasat Sport Premium men vill ändå se matchen på TV? Då rekommenderar vi dig att koppla din Atalanta – Real Madrid stream från valfri enhet till TV-skärmen med hjälp av förslagsvis en Chromecast.

  • TV-kanal: Viasat Sport Premium
  • Sändningstart: Kl. 20:00
  • Avspark: Kl. 21:00
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Inför matchen

Atalanta har tagit Italien och hela fotbollsvärlden med storm under de senaste säsongerna. Gian Piero Gasperini fortsätter att nå underverk med en tunn budget, och att klubben från Bergamo bara är med i Champions League är en bragd i sig med tanke på att Atalanta tillhör nedre halvan i Serie A vad gäller ekonomiska förutsättningar. Ifjol nådde man kvartsfinal, och var bara några minuter från att avancera vidare till semifinalen.

Detta är Real Madrids turnering. Laget vann tre raka CL-titlar för bara några år sedan, och även om prenumerationen på pokalen försvann i och med försäljningen av Cristiano Ronaldo är man alltjämt en av favoriterna till att gå hela vägen. Efter en skakig säsong har man börjat knappa in på Atlético i La Liga, och den något stigande formkurvan kommer lägligt inför matchen mot Atalanta.

Fler sportnyheter

Bara svenska medaljer på damsidan i VM?
Bara svenska medaljer på damsidan i VM?
Sverige har stora skillnader på dam- och herrsidan. Det har blivit väldigt tydligt under VM i skidor.
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
IFK Göteborg – flopp eller succé under 2021?
IFK Göteborg – flopp eller succé under 2021?
Kan hemvändarna i IFK Göteborg lyckas med att göra en bättre säsong under 2021? …
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Real Madrid – Real Sociedad: Live stream & TV
Real Madrid – Real Sociedad: Live stream & TV
Det spelas en intressant match i La Liga. Se Alexander Isak spela bortamatch mot giganterna Real Madrid! …
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman