Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 sep, 2017

Streama PSG – Bayern Munchen: Live från CL

Det väntar fler matcher från Champions League 2017 under onsdagen den 27 september. En av de matcher som vi kommer att streama live är PSG – Bayern Munchen. En match som på förhand känns väldigt intressant.

Vi kommer självklart att dela med oss av våra tips när det kommer till en PSG – Bayern Munchen stream online. Vi kommer därför att visa dig vart matchen kommer att sändas, samt hur du ska göra för att streama PSG – Bayern Munchen.

Det är inte speciellt svårt, utan kräver bara några minuter från ditt liv. Sedan kommer du att kunna se alla matcher från Champions League live via din dator eller mobil.

Paris SG – Bayern Munchen stream

Så vart kommer matchen mellan Paris SG och Bayern Munchen att sändas någonstans. När det kommer till live stream så är det en svensk aktör som har rättigheter att sända Champions League.

Som många kanske redan känner till så är det Viaplay som sitter inne på dessa rättigheter. Därför är det där du ska ta dig vidare för att kolla på PSG – Bayern Munchen stream på nätet.

Inne hos Viaplay så erbjuder de streams, men dessvärre inte när det kommer till att streama matcher i Champions League . De sändningar som Viaplay erbjuder till Champions League kommer enbart vara möjliga att se om du har premium.

Ett sådant paket kommer att kosta dig pengar, men kommer att ge dig massor av bra sport. Utöver Paris SG – Bayern Munchen stream, och andra matcher från CL, så finns annan sport. Det kommer då att ingå t.ex. fotboll från Premier League, hockey från NHL eller events från UFC.

Vi rekommenderar dig som vill se PSG – Bayern Munchen live stream att bli en medlem inne hos Viaplay. Det kan vara smart att passa på redan idag, det finns fortfarande många matcher från Champions League att kunna titta på live.

Nedanför kommer du att få en punktlista med de steg som du bör gå genom för att sedan kunna streama PSG – Bayern Munchen online.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto
  • Köp sportpaketet
  • Se PSG – Bayern Munchen i Champions League

Se på TV

Det kommer även finnas möjligheter att se matchen direkt på din TV. Det gäller då att veta vilken TV-kanal som kommer att sända PSG – Bayern Munchen live.

Vi kan redan nu avsölja att det är en av Viasats kanaler som visar matchen. Närmare bestämt så kommer den att visas hos Viasat Sport Premium. Det är en kanal som inte ingår i ett standard utbud. Har du inte kanalen på din TV så rekommendeas du att kontakta Viasat.

Två vinnande lag

Mycket talar för att det kommer bli just Paris SG och Bayern Munchen som kommer att kämpa om förstaplatsen i grupp B.

Utöver dessa två lag så sällskapas de av Anderlecht och Celtic. Två lag som inte bör kunna blanda sig i topplaceringarna på fullaste allvar.

Föregående omgång i Champions League slutade väntat med seger för både PSG och tyskarna i Bayern Munchen. Det bäddar för en intressant match lagen emellan den 27/9.

Vinnaren i matchen kommer då få en chans att rycka i tabellen och ta över den åtråvärda förstaplatsen i grupp B.

Vem tror du vinner det heta mötet mellan Frankrikes och Tysklands absolut bästa lag?

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar