Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 mar, 2016

Mission impossible för Arsenal live stream

När åttondelsfinalerna lottades, och det stod klart att Arsenal skulle möta regerande Champions League-mästarna Barcelona var det många i norra London som fick en klump i magen. När lagen möttes i det första mötet på Emirates Stadium gjorde Arsenal en bra insats, men var trots det flera nummer för små för Barcelona, och katalanerna kunde få med sig en 2-0-seger till returmötet.

Sedan lagen möttes senast har deras säsonger gått i olika riktningar. Barcelona fortsätter att ånga på i La Liga och är storfavorit att ta hem ligatiteln. För Arsenal har spelet havererat totalt och man har halkat långt efter Leicester i Premier League-toppen. I helgen åkte ett uddlöst Arsenal dessutom ur FA-cupen, efter en 1-2-förlust mot Watford hemma på Emirates.

Med tanke på lagens respektive form, och drömresultatet Barcelona fick med sig från London, finns det inte på världskartan att Arsenal lyckas vända på steken i returmötet på Camp Nou. Istället lär Barcelona kunna kontrollera matchen utan att behöva stressa upp sig, och straffa Arsenal-försvaret när de lämnar den minsta lilla lucka.

Glädjande för Arsenal är i varje fall att Laurent Koscielny ska finnas tillgänglig för spel igen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar