Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 okt, 2017

Streama Manchester City – Napoli: Live från CL

Den 17 oktober ställs två normalsett ljusblåa lag mot varandra i Champions League. Med största sannolikhet kommer inte både Manchester City och Napoli klä i ljusblått under kvällens match.

Vi kommer som vanligt uppdatera dig om vart du kan streama Manchester City – Napoli live i Champions League. Vi kommer därför att hjälpa dig till den sida som komma att erbjuda live streams, samt vad du behöver göra innan du startar din Man City – Napoli stream online.

Fortsätt gärna läsa vår information för att veta hur du kan streama Manchester City – Napoli på din mobil, dator eller surfplatta. Vi uppdaterar även om vilka eller vilken TV-kanal som sänder live från matchen i Champions League 2017/18.

  • Avspark: Den 17/10, kl. 20:45
  • Arena: Etihad Stadium
  • Live odds: bet365
  • Streama hos: Viaplay
  • På TV: Viasat Fotboll

Man City – Napoli stream

Många i Sverige har en vana att leta efter att streama Manchester City – Napoli . Detta är något som många önskar ska finnas. Dessvärre är rättigheterna för att visa världens största fotbollstunering för dyra för att någon aktör skulle erbjuder Champions League streams online.

Istället så bör du vända dig till den sida som har rättigheterna att sända Man City – Napoli live. Sedan går du genom de steg som krävs för att kunna streama matchen direkt i din mobil eller dator.

Det är som tidigare nämnt Viaplay som är den sajt som kommer erbjuda dig att streama Manchester City – Napoli online.

Viaplay är en välkänd sida med live streams från stora tuneringar och ligor. Den fotboll som ingår i deras utbud är bl.a. Champions League, Premier League, Serie A och La Liga.

Inne hos Viaplay så kan du alltid vara säker på att se fotboll med riktigt bra kvalité. Alla deras live streams kommer nämligen att sända i HD. Det är en garanti för att du ska kunna se matchen du är intresserad i bästa möjliga kvalité på både bild och ljud.

Nedanför så hittar du den hjälp som krävs för att kunna streama Manchester City – Napoli i Champions League. Börja med att gå genom våra punkter för att kunna se matchen live hos Viaplay.

  • Klicka dig vidare till Viaplay
  • Registrera dig helt
  • Köp premium
  • Gå till alla Champions League streams
  • Starta Manchester City – Napoli stream

Sänd matchen på din TV

Om du hellre ser matchen mellan Man City – Napoli på din TV så gäller det att du har rätt kanalpaket. Har du rätt paket med TV-kanaler från Viasat så kommer du enkelt att kunna sätta på den kanal som sänder matchen.

Kanalen som kommer att sända Manchester City – Napoli direkt på din TV är Viasat Fotboll.

Det finns fler matcher som du kan se om du har Viasats TV-kanaler i ditt utbud eller har ett konto hos Viaplay. Vi har tidigare valt att tipsa om vart du kan streama Real Madrid – Tottenham. Det är en av alla matcher som kommer att sändas med hjälp av Viasat och Viaplay under den 17 oktober.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar