Lottning i Champions League 2021 – Alla kvartsfinaler

Idag har lottningen till kvartsfinalerna i Champions League slutförts. Det står nu klart att vi kommer ha en kavalkad av superintressanta matcher att se framemot.

Vi är nu framme vid kvartsfinalerna i Champions League. Den absolut hetaste matcherna kommer att spelas mellan Liverpool – Real Madrid. Det är två av de absolut största klubbarna i världen räknat till supportrar.

Du kan se resultatet av lottningen för Champions League kvartsfinaler här nedanför. Du kan följa alla matcher genom att streama Champions League online. Vi visar dig hur du bör göra!

Lottning & tippad vinnare

Utöver att bara visa dig vilka lag som kommer att spela mot varandra så har vi även lite tips. Vi kommer ta oss själva friheten att tippa det lag som tar sig vidare från kvartsfinalerna till semi. Vi kan knappt vänta tills lagen sätter igång att spela mot varandra. Det är flera topplag med och gör upp och pokalen.

Real Madrid – Liverpool

Enligt oss den absolut mest prioriterade matchen. Två klassiska storklubbar som tar oss tillbaka till finalen i CL 2018. Där möttes lagen – och tyvärr för Liverpools del – så blev matchen historiskt. Målvakten Loris Karius hade sin värsta kväll någonsin. Två otroliga tavlor resulterade till att Real Madrid vann 2018.

Liverpool har nu gjort sig av med Karius. Vi tror inte att historian upprepar sig. Liverpool går vidare blir vårt tips.

  • Datum för matcherna: Den 6 mars och 13 mars
  • Sportal tippar: Liverpool kvalificerar sig

Manchester City – Borussia Dortmund

Vinnarna av Premier League 2021 lär bli Manchester City. Visst kittlar det för spelarna att ha möjligheten att vinna ”tripplen”. Vilket innebär att man vinner ligan, cupen och Champions League. Manchester City bråkar med ett väldigt tight spelschema just nu. Man är fortsatt med om att slåss om vinsten i FA-Cupen, Premier League och nu även Champions League. Endast Bayern München har lyckats med detta tidigare – år 2013.

Inte ens Haaland tror vi kommer kunna stoppa Manchester City för att ta sig till semifinalen. Vi tippar ytterligare ett engelskt lag att kvalificera sig vidare.

  • Datum för matcherna: Den 6 mars och 13 mars
  • Sportal tippar: Manchester City kvalificerar sig

Bayern München – PSG

Förra årets final spelas redan i kvartsfinalen. Där var det Bayern München som vann till slut med 1-0 och är regerande mästare.

Paris Saint Germain visade en otroligt bra form mot FC Barcelona i åttondelsfinalerna. De slutade med en ganska behaglig seger med totalt 5-2 efter två spelande matcher. Man bevisade för sig själva att man tillhör de absolut bästa lagen som är med i Champions League.

Tyskarna är inte dåliga de heller. De leder Bundesliga med flera poängs marginal. De gör verkligen verklighet av sitt smeknamn – den tyska maskinen. Allt bara rullar på!

  • Datum för matcherna: Den 6 mars och 13 mars
  • Sportal tippar: Bayern München kvalificerar sig

Porto – Chelsea

Den kanske minst intressanta matchen i spelprogrammet för Champions Leagues kvartsfinaler. Den som tror att det kommer saknas kvalité och intressanta spelare tror dock helt fel. Det är två mycket offensiva lag som har sina egna spetskvalitér.

Chelsea är nog snäppet vassare – och även om Porto gjort en mycket bra insats – så tar nog resan slut här. Vi tror starkt på de engelska lagen i Premier League bland våra tips.

  • Datum för matcherna: Den 6 mars och 13 mars
  • Sportal tippar: Chelsea kvalificerar sig
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson är vidare i OS damtennis efter att ha slagit ut kompisen Mayar Sherif. I sextondelsfinalen väntar kazakiskan Elena Rybakina.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sverige har flera bra medaljchanser under OS 2021. Här har vi radat upp de höjdpunkter vi tror har bäst chanser att vinna medaljer! …
News icon 23 juli, 2021
Author icon Jimmie Nyman