Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 okt, 2017

Streama Leipzig – FC Porto: Live från CL

Den 17 oktober så spelar Emil Forsbergs Red Bull Leipzig ny match i Champions League. Denna match kommer hans lag att spela mot FC Porto.

Är du en av alla de som vill kunna streama Leipzig – Porto live? Då kan du ta hjälp av våra tips. De kommer nämligen ta dig till en sida som kommer att erbjuda en Red Bull Leipzig – FC Porto stream från Champions League.

Att kolla på Champions League live via en stream eller på TV är det bästa knepet som du kan följa matcherna. Detta om du inte väljer att själv resa till arenan där matchen spelas.

  • Avspark: Den 17/10, kl. 20:45
  • Arena: Red Bull Arena
  • Streama hos: Viaplay
  • Live odds: bet365
  • På TV: Viasat Hockey

Red Bull Leipzig – FC Porto live stream

När det kommer till att streama matcher i Champions League så har vi en populär sida i Sverige att ta hjälp av.

Denna streamingsida är Viaplay. Där har de under en lång period valt att sända matcher från världens största tunering för fotbollsklubbar. Där kommer du kunna streama Red Bull Leipzig – FC Porto under den 17 oktober. Det är långt ifrån den enda matchen som du kan se live med ett konto hos Viaplay.

Du kommer själv att kunna välja vilken, eller vilka matcher från Champions League du vill streama. När det kommer till en Leipzig – Porto stream online så kommer du att kunna starta den på samma sätt som alla övriga matcher som spelas i CL.

Har du inte redan ett konto inne hos Viaplay så kommer du utan problem kunna skapa ett sådant. Det är helt att skapa ditt konto, men för att kunna streama Leipzig – FC Porto live så behöver du ett premium hos Viaplay. Detta premium kommer att kosta dig en månadsavgift varje månad. Om du väljer att betala för tjänsten så kommer du att få många fördelar.

Utöver att kunna streama Champions League matcher så kommer det även finnas matcher Premier League streams att få tillgång till.

Här nedanför så kommer vi gå genom vilka steg du ska gå genom för att streama fotboll hos Viaplay. Gå genom dessa steg om du direkt vill kunna sända matchen mellan Leipzig – Porto.

  • Gå vidare till Viaplay
  • Registrera dig
  • Köp premium
  • Streama Leipzig vs FC Porto live!

Andra matcher i Champions League

Under samma kväll som Leipzig och Porto kommer att spela sin match I CL så kommer andra europeiska lag att spela.

Här samlar vi två matcher som kommer spelas paraellt med denna match. Dessa två matcher är de som vi tror kommer ha speciellt stort intresse i Sverige.

Dessa två matcher kommer du att få tillgång till om du bara har ett konto med premium inne hos Viaplay.

Se därför till att du har koll på hur du ska se matcherna som spelas i Champions League. Vi kan hela tiden hjälpa dig med att kunna se matcherna live.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar