Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 jul, 2018

FC Drita – Malmö FF: Streama & tippa på odds

Äntligen för många anhängare till Malmö FF är det dags för Champions League-kval. Den första kvalmatchen som Malmö spelar är mot FC Drita. Detta på bortaplan i Kosovo där Drita kommer ifrån.

Vill du kunna streama FC Drita – Malmö FF live under den 10/7 så kommer vi hjälpa dig. Här plockar vi nämligen fran en sida som kommer erbjuda denna match, samt andra kamper i Champions League kvalet via live stream.

Även på vilken TV-kanal som kommer live sända FC Drita – Malmö kommer vi att guida er vidare till.

(Observa att det krävs 50 kr på ditt spelkonto för att sända fotboll på deras sida & att IP-restriktioner kan finnas, vilket leder till att vissa matcher inte sänds i vissa länder.)

Utöver detta så kommer vi även ge ett speltips för dig som vill tippa på odds i samband med matchen. Så läs vidare för att få full koll på den första kvalmatchen för MFF.

 • Datum: Den 10/7, kl. 20:45
 • Arena: Gjilan City Stadium
 • Matchtyp: Kval till Champions League 2018/19

FC Drita – Malmö FF live stream

Gissningsvis är det många fans i Malmö som inte kommer ta sig till Kosovo för att se matchen mot FC Drita live på arenan. Istället så förväntas massor av människor vilja se FC Drita – Malmö FF stream. Detta är något som självklart är möjligt.

Det kommer även vara möjligt att streama FC Drita – Malmö FF inne hos bet365. Detta i fall du befinner dig utom Sveriges gränser och har ett konto med minst 50 kronor hos den mixade betting- och streamingsidan.

Vi kan verkligen rekommendera dig som är utomlands att använda dig av streams hos bet365. Dessa är väl använda runt om i hela världen när det gäller matcher i Champions League-kval,

Du som befinner dig i Sverige kommer kunna streama FC Drita – Malmö FF inne hos en sajt som samlar massor av live stream från kvalet till Champions League. Nämligen inne hos Viaplay. Denna sajt erbjuder ingen live streaming. Istället så erbjuds du att köpa ett abonnemang inne hos Viaplay för 399 kr/mån.

Det som ingår inne hos Viaplay är inte endast FC Drita – Malmö stream. Utan där kommer du hitta massor av sport att titta på live. Till exempel så finns Premier League, Formel 1, NHL och mycket mer.

Nedanför finns det hjälp för dig som vill se matchen inom Sveriges riksgränser.

 • Gå till Viaplay
 • Skapa konto
 • Köp tiill ett sport-paket
 • Sänd FC Drita – Malmö FF

Alla live streams inne hos Viaplay är möjliga att se direkt i din mobil, iPad eller dator.

Många minns säkert den otroliga match där Malmö FF vann mot Red Bull Salzburg med 3-0, och gick senare vidare till Champions League 2015/16. Här samlar vi höjdpunkter från just den matchen.

Se på TV-kanal

För de som vill kunna se FC Drita – Malmö FF på TV så finns det självklart hjälp. Även när det kommer till en TV-kanal med Champions League kval så är det Viaplay som håller i sändningarna. Många föredrar nämligen att se matcher på TV, istället för fotboll streams på nätet.

Närmare bestämt så är det Viasat Sport Premium som kommer visa matchen. Vilket innebär att alla som idag har denna TV-kanal i sitt utbud kommer kunna sända matchen i direktsändning på sin TV.

Skulle du inte ha kanalen i just ditt utbud så rekommenderar vi att kontakta din TV-operatör.

 • Matchen sänds på Viasat Sport Premium & sändningen startar omkring 30 minuter innan avspark

mff i cl

Speltips

Detta är en match som Malmö FF kommer vara favoriter till att vinna. Just nu hittar vi ett blygsamt odds på 1.18 x pengarna. Detta trots att Malmö ställer upp som bortalag.

FC Drita kommer från en fotbollstokig stad vid namn Gijlan i Kosovo. De är kända för att ha trogna fans som sjunger i 90 minuter varje match. Många tror att just publiken är något som kan hjälpa FC Drita att jämna ut matchen mot MFF. Rent spelarmässigt har Malmö FF en klar fördel.

Inför matchen så beskriver andra medior matchen som en fysisk kamp mellan två tuffa lag. Detta är något som vi kan bekräfta efter att dykt ner i truppen som FC Drita kommer att ställa upp med under den 10 juli.

Vi tror, eller snarare är säkra på att Malmö FF kommer att göra minst ett mål. Vi tror även att det kommer bli det första målet i matchen, och ske tidigt. Därför kommer vi spela på att Malmö FF vinner den första halvleken. Vilket ger oss ett bättre odds än att tippa hela matchen i sig.

 • Speltips: Malmö FF vinner första halvlek
 • Odds: 1.61
 • Spelsida: bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar