Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 feb, 2011

Den här gången vinner vi

Lyon är verkligen ingen drömmotståndare för Real Madrid. För nästan exakt ett år sedan var det just den franska klubben som grusade Real Madrids planer i Champions League. 

Efter 1-0 hemma på Stade Gerland kunde Lyon få med sig 1-1 från Santiago Bernabéu och därmed också en biljett till kvartsfinalerna. Cristiano Ronaldo minns dubbelmötet väl men tänker inte låta historien upprepa sig. 

– Det här året kommer vi att besegra dem. Det här året kommer att bli helt annorlunda, säger Ronaldo till spanska AS inför mötet i Lyon imorgon. 

– Tränaren (José Mourinho) har enorm erfarenhet och vet vad som krävs för att vinna. Vi kommer att gå ut på planen med vetskapen att Lyon är ett mycket svårt lag att vinna emot. Men jag är övertygad om att vi i år äntligen kommer att nå kvartsfinal. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar