Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 mar, 2019

Champions League-quiz hos Betsson: Vinn 100 000 kronor!

I varje Champions League-omgång har du chansen att vinna 100 000 kronor. Allt du behöver göra är att vara med i en tävling på Betsson. Deltagandet är fritt och utan kostnad!

I takt med att Champions League närmar sig slutskedet erbjuder Betsson en mycket rolig och bra kampanj! Under varje Champions League-omgång håller de igång en tävling, där du har chans att vinna 100 000 kronor!

Vinn 100 000 kronor!

Denna kampanj är öppen för alla, och allt du behöver är ett spelkonto på Betsson. Att delta i själva tävlingen kostar ingenting, trots att du som får alla rätt (upp till 8 frågor) får 100 000 kronor i kontanter! Även med 5, 6, eller 7 rätt så drar du in gratisspel i olika summor.

  1. Skapa ett konto på Betsson
  2. Gå till kampanjer
  3. Tryck på ”Vinn 100 000 kr på Champions League”
  4. Lycka till!

Så, vad är det då för frågor? Jo, inför att vi får se varje Champions League-omgång väljer Betsson ut upp till åtta frågor, med 4-5 svarsalternativ vardera. Frågorna handlar om Champions League-matcherna för den omgången, och går alltså ut på att gissa utgången av olika matcher.

Nedan kan ni se priserna:

  • 8 rätt: 100 000 kr i kontanter
  • 7 rätt: 1 000 kr gratisspel
  • 6 rätt: 500 kr gratisspel
  • 5 rätt: 100 kr gratisspel

För att vara med och delta behöver du som sagt bara skaffa ett konto på Betsson, och sedan skicka in dina svar. Om du vill kan du naturligtvis även sätta in pengar att spela för, och satsa på något vanligt odds till matcherna också.

Hur som helst, i omgången som spelas 5-6 mars har Betsson bland annat valt följande frågor:

”Hur många hemmalag vinner matchen?”

”I vilken match sker det snabbaste målet (matchminut)?”

”Hur många matcher slutar lika?”

Skapa ditt konto, gå med i tävlingen, tänk igenom dina svar noga och lycka till! Vinner du inte kan du alltid försöka igen nästa vecka! Och även om du inte lyckas pricka in alla rätt kanske du åtminstone får en del gratisspel.

Är du ute efter fler bonusar? Här kan du läsa om oddsbonusar på spel.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar