Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 30 maj, 2011

Champions League ett måste nästa säsong

Liverpool vaknade för sent den här säsongen. Men efter en trög start och managerbyte fick Kenny Dalglish igång laget ordentligt under våren. Något att bygga vidare på menar Maxi Rodriguez. 

– Jag är väldigt glad personligen. Jag avslutade säsongen med många mål men lagets insatser blev också bättre och bättre, säger argentinaren enligt talkSPORT. 

– Laget inledde inte bra men vände på steken och nådde nästan Champions League. Nästa år måste vi återvända till Champions League.

Om några veckor öppnar transferfönstret och många lag kommer att värva för att nå sina mål nästa säsong. Den gamla lagkamraten från Atlético Madrid-tiden, Kun Agüero, är en av spelarna det ryktas flitigast om.

– När Torres var kapten var laget int så bra och han var tvungen att dra laget framåt. Nu känner sig Kun antagligen ensam och det är svårt att bära fram laget själv. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar