Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 okt, 2010

Champions League är inte över

Vänsteryttern Andre Ayew tror fortfarande att Marseille kan nå åttodelsfinalen i Champions League trots att den franska klubben inlett med två förluster i gruppspelet mot Chelsea och Spartak Moskva.

– Det är inte över ännu. Det finns fortfarande en chans att gå vidare och vi måste tro på vårt kunnande, på tränaren och tro på vår potential, säger Ayew till den franska ligans officiella hemsida.

– Vi har en fantastisk trupp med erfarna spelare och unga spelare, ja vi kan fortfarande gå vidare men det blir väldigt svårt. Vi kommer att fortsätta att kämpa! Vi har inte fått den bästa starten i Champions league och nu behöver vi poäng mot Zilina som också jagar resultat. Vi kommer att gå in i matchen som favoriter men det kommer att bli en tuff match.

– Vi måste vinna den här matchen. Vi vill åstadkomma något i Champions League den här säsongen och vi spelar på hemmaplan framför våra supportrar. Förhoppningvis kan vi lyckas. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar