Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 apr, 2017

Boosta odds i Champions League – 10.00 på FC Barcelona

Det är inte helt fel att kunna höja dina odds inför kvällens omgång i Champions League (11 april). Detta kallas för en odds boost, och gör att du får spela med högre odds än vanligt. En bookmaker som har valt att erbjuda högre odds på matchen mellan Juventus – FC Barcelona är Betfair.

Inne hos Betfair så kan du just nu spela på odden 10.00 x din insats på att FC Barcelona ska vinna över Juventus. Detta erbjudande tycker vi är perfekt om du ska spela på Champions League. Det hjälper dig garanaterat med att få chansen att vinna mycket pengar på en enda match.

För att använda dig av detta erbjudande, och där med få spela med boostade odds inför matchen mellan Juventus – FC Barcelona så behöver du bara läsa här nedanför, eller klicka dig direkt vidare till Betfair.

juventus barca

Juventus – FC Barcelona: Odds boost

Det är helt perfekt för dig att använda dig av erbjudanden, kampanjer eller bonusar under Champions League 2017.

Dessa erbjudanden är inte bara till för att du ska få mer pengar att spela för, utan främst till för att du ska kunna vinna mer pengar på odds och betting. Därför kan många va dessa erbjudanden vara väldigt bra att använda sig av.

Inne hos Betfair så hittar vi som tidigare nämnt en odds boost. Den låter dig spela på ett betydligt högre odds än vad du normalt sett skulle gjort.

Här får du reda på hur enkelt det är att spela på det högsta oddset i Champions League. Vi kommer följa dig steg för steg för att vara säkra på att du är införstådd hur du spelar med bästa oddsen online.

  • Klicka dig vidare från Sportal till Betfair
  • Skapa ett nytt spelkonto inne hos Betfair (Erbjudandet är endast till för nya medlemmar).
  • Placera ett singelspel på att FC Barcelona kommer vinna mot Juventus
  • Lägg din insats & spela på resultat innan matchstarten (20:45)
  • Max insats = 100 kr
  • Håll tummarna på att FC Barcelona vinner matchen!

Om vi kollar till vårt speltips inför Juventus – FC Barcelona så kan du läsa om hur vi kommer att tippa på odds inför matchen. Det är egentligen bara en hjälp för dig att kunna läsa om hur vi tycker förusättningarna ser ut inför matchen. Det viktiga är att du själv bestämmer dig för vilket resultat som du tror kommer finnas för matchen mellan Juventus – FC Barcelona.

Skulle du komma fram till att det är FC Barcelona som kommer att vinna kvällens match i Champions League så rekommenderar vi dig starkt att spela inne hos Betfair. Där du just nu kan hämta riktigt höga, och boostade odds på FC Barcelona.

betfair välkomstbonus erbjudande

Hämta en odds bonus

Som grädde på moset så kan du även hämta ut en bonus att spela odds för. Denna bonus är ett slags välkomsterbjudande, och är till för att du ska få en bra start på din nya bettingsajt.

Det finns många sidor som anser att de har den bästa bonusen på odds. Det är dock en smaksak. Det finns många olika former av bonusar och erbjudanden som är riktigt vassa att använda sig av. Det gäller bara att du bestämmer dig för vilken bonus som du tror passar sig bäst för dig och din spelstil.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar