Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 okt, 2016

Benfica – FC Dynamo Kiev: Returmöte i Portugal

Inför mötet mellan Benfica och Dynamo Kiev så letar många efter streams, speltips och läge hos lagen innan mötet. Vi samlar allt du behöver veta om matchen som spelas i Champions League grupp B

Vi förväntar oss kunna följa en rolig match via livestream. Denna stream från Champions League kan finnas hos någon av de bettingsajter vi rekommenderar. Där kan du både spela på odds, och följa Champions League utan kostnad.

Avspark: klockan 20:45, den 1 november
Arena: Estadio da Luz
Visas hos: Bet365 & Viasat

Se Champions League online

För att kunna följa matcher i Champions League och Europa League , så behöver du endast ett spelkonto. Ditt spelkonto är självklart helt att skapa. Du kan sedan med ditt spelkonto få tillgång till sport och fotboll från hela världen.

Det finns inte så många bettingsajter som erbjuder livestreams. Däremot finns det två giganter inom bets och odds som gör det. Bet365 och Unibet erbjuder båda streams av fotboll i Europa.

Inför mathen – Förutsättningar & odds

Innan du sätter igång med att tippa matchen mellan Benfica & Dynamo Kiev så behöver först och främst ett spelkonto. Ett sådant spelkonto kan du skaffa hos en sida med livestreams från Champions League. Unibet eller Bet365 är de sajter vi rekommenderar som både erbjuder odds och streaming på samma ställe.

Benfica spelar den 1 november med en förhållandevis frisk trupp. Benfica är inte drabbat av några större skador. Dessutom kommer laget från en bra trend. Benfica har nämligen visat prov på riktigt bra spel i både i Champions League och i portugisiska ligan. På de senaste fem matcherna har laget inte vunnit fyra. Denna trend är anledningen till varför nu Benfica toppar sin liga i Portugal.

Dynamo Kiev ligger med i toppen även i deras liga, men har tappat mark på serieledarna Shaktar Donetsk. Ett lag som vi känner igen från tidigare turneringar i Champions League.

Dynamo Kiev är inte riktigt lika stabila som Benfica, men vi tror att allt kan hända i matchen. Vi kommer göra något som vi sällan gör. Vi kommer att tippa ett kryss. Där med hoppas vi nu på en match där båda lagen nöjer sig med ett oavgjort resultat.

Odds på Bet365

Vi hämtar de odds som är bäst givetvis. Därför väljer vi ofta att tipsa om odds hos Bet365. Deras utbud av spel och bets är enorm, och låter de därför kunna pressa sina odds så mycket som möjligt. Matchen som spelas mellan Benfica och Dynamo Kiev har följande odds att spela på som matchutgång.

  • Benfica vinner – 1.53
  • Oavgjort – 3.80
  • Dynamo Kiev vinner – 6.50

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar