Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 okt, 2017

Bayern Munchen – Celtic FC: Stream från CL

Det väntar fler matcher i världens största tunering för klubblag. Bayern Munchen spelar i samma grupp som Celtic FC och nu drabbar lagen samman.

Du kan enkelt streama Bayern Munchen – Celtic live från Champions League. Ta del av våra tips för att direkt komma på en sida som erbjuder dig en live stream inför Bayern Munchen – Celtic den 18/10.

Våra tips är helt , men däremot är inte lagliga streams från Champions League . Det innebär att du betala för att kunna se matchen på din TV, mobil, dator eller surfplatta. Vi tycker det helt klart är värt att lägga en slant på att få tillgång till alla matcher i Champions League 2017/18.

fc bayern munchen mot celtic champions league 2017/18

  • Avspark: Den 18/10, kl. 20:45
  • Arena: Allianz Arena
  • Streama hos: Viaplay
  • Live odds: bet365
  • TV: Viasat Fotboll

Streama live från matchen

Är du en av alla de svenskar som vill kunna följa dramatiken i Champions League? Då rekommenderar vi dig helt klart vidare till Viaplay. Där kommer du med direktsändningar kunna streama Bayern Munchen – Celtic live.

Att sedan kunna få tillgång till andra matcher från tuneringen är en stor bonus enligt oss på Sportal.

Vi har redan ett konto hos Viaplay, och det är precis det du behöver skapa för att få tillgång till Bayern Munchen – Celtic live stream. Att skapa ett konto hos Viaplay är helt , men däremot så kostar det dig en summa per månad för att få premium.

Premium inne hos Viaplay är i sin tur nödvändigt för att du kan kunna streama Champions League.

Skulle du ha fler frågor som rör premium hos Viaplay, eller skulle ha funderingar över hur mycket det kostar. Då rekommenderar vi dig vidare till streamsidan. Där har de lagt fram all den information som krävs för att du sedan ska kunna ta del av alla live streams hos tjänsten.

Här nedanför så ger vi dig den hjälp som krävs för att du ska kunna starta ditt konto och för att sedan kunna sända Bayern Munchen – Celtic live från Champions League.

  • Klicka dig vidare till Viaplay
  • Registrera konto
  • Köp premium
  • Gå till alla live streams
  • Streama Bayern Munchen – Celtic

celtic fc

Se matchen på TV

Det är inte bara via live streams som du kan kolla på matchen. Om du har rätt kanaler på din TV så kommer du att kunna se Bayern Munchen – Celtic FC live på din TV.

Den kanal som kommer att sända matchen är en av Viasats sportkanaler. Närmare bestämt så är det Viasat Fotboll som kommer att visa fotbollen från Bayern Munchen – Celtic.

Om du är intresserad av någon annan match från Champions League som spelas samtidigt. Då finns det andra TV-kanaler som kommer hjälpa dig med att sända precis den match som du allra helst vill se.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar