Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 aug, 2018

Streama Bayern München – Hoffenheim: Se matchen via live stream

Bundesliga rivstartar på fredag kväll, då Bayern München tar emot TSG Hoffenheim på Allianz Arena. Vill du titta på matchen, eller bara läsa en givande införrapport? Scrolla vidare.

Streama Bayern München – Hoffenheim

För att titta på Bayern München – Hoffenheim allt du behöver ett konto på Bet365 alternativt Viaplay. Det finns fördelar med båda alternativen, men vilket du än väljer kommer du att kunna se alla matcher från Bundesliga.

Du som vill titta på Bayern München – Hoffenheim kommer att gilla Bet365 bäst. Med ett Bet365-konto med minst 50 kr på kan du streama alla matcher från Bundesliga hela säsongen och även de kommande säsongerna. Allt som behövs för att streama Bayern München – Hoffenheim på Bet365 är alltså ett konto med minst 50 kr,

Även på Viaplay kan du se Bayern München – Hoffenheim. På Viaplay får du svenska kommentatorer och kan även se Premier League och Champions League, men du måste betala 399 kr i månaden. Det går dock att dela konto med en vän (två strömmar kan visas samtidigt) och därigenom bara betala halva kostnaden.

Matchen visas alltså på flera ställen, välj fritt! På TV sänds matchen i kanalen Viasat Sport Premium. Vår rekommendation är att du, om du saknar kanalen, tittar matchen på Bet365. Då kommer du billigt undan.

  • Match: Bayern München – Hoffenheim, omgång 1 i Bundesliga
  • Datum & tid: Fredag 24 augusti, 20:30
  • Arena: Allianz Arena, München
  • Streama: Bet365 eller ViaPlay

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Streama Bundesliga

Trolig laguppställning, Bayern München

Neuer
Kimmich – Süle – Hummels – Alaba
Martínez – Thiago
Robben – Müller – Ribéry
Lewandowski

Skador: Serge Gnabry, David Alaba (tveksam), James Rodríguez (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Hoffenheim

Baumann
Adams – Vogt – Akpoguma
Kaderabek – Grillitsch – Schulz
Zuber – Bittencourt
Szalai – Joelinton

Skador: Nadiem Amiri, Kerem Demirbay, Dennis Geiger, Benjamin Hübner, Lukas Rupp, Robin Hack (tveksam), Håvard Nordtveit (tveksam), Andrej Kramaric (tveksam)
Avstängningar: –

Bayern har haft en lugn transfersommar

Bayern München har till skillnad från de flesta toppklubbarna i Europa haft ett rätt lugnt transferfönster. Inte en enda a-lagsspelare har värvats in, men däremot har Arturo Vidal sålts till Barcelona. Douglas Costa har också sålts, till Juventus dit han var utlånad förra säsongen.

Kontrakten med de skickliga men åldrande världsklassyttrarna Arjen Robben, 34, och Franck Ribéry, 35, har båda förlängts med ytterligare en säsong. Nästa sommar sägs Bayern planera att ersätta dem med en eller två riktigt dyra inköp, vilket var en anledning till att man höll igen på pengarna denna sommar.

Hoffenheim har värvat in Leonardo Bittencourt, Ishak Belfodil, Joshua Brenet, Vincenzo Grifo och Kasim Adams. Många förstärknngar, och både Bittencourt och Adams lär starta. Hoffenheim väntas ställa upp med den något ovanliga formationen 3-3-2-2.

Speltips

Bayern München väger givetvis tyngre än Hoffenheim, men vi ska inte underskatta ”Die Kraichgauer”. Hoffenheim är svårbesegrade och har en ana av att vålla stora problem för Bayern. På de fyra senaste matcherna lagen emellan är det faktiskt fördel Hoffenheim – en seger för Bayern, två för Hoffenheim och ett kryss.

Att spela den raka 1:an hävdar vi ändå vore en väldigt onödig risk med tanke på den snåla utdelningen 1.22 gånger pengarna. Däremot ser vi mycket stort värde i att spela under 2,5 mål.

Tittar vi på de senaste sex matcherna mellan Bayern och Hoffenheim har det blivit under 2,5 mål vid fem av sex tillfällen. Hoffenheim har ett väldigt välorganiserat försvar, och vet att det är deras chans när de möter ett lag som Bayern. Laget kommer att åka till München för att vara försiktiga, ligga rätt i positionerna, och hoppas på att chanserna dyker upp.

Att spelbolagen erbjuder 3.20 gånger pengarna på detta underspel är närmast ett mysterium, men det baseras naturligtvis på den förutfattade meningen att det alltid blir mycket mål när Bayern spelar. Detta gäller dock inte när de möter Hoffenheim.

Vi spelar under 2,5 mål till 3.20 gånger pengarna på Unibet.

  • Tips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 3.20 på Unibet

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar