Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 sep, 2018

Streama Bayern München – Bayer Leverkusen Titta via live stream

På lördag är det dags för en riktig stormatch i Bundesliga, då Bayern München tar emot Bayer Leverkusen. Lyckas Isaac Kiese Thelin sätta käppar i hjulet för de regerande mästarna?

Streama Bayern München – Bayer Leverkusen

Det är fasansfullt enkelt att streama Bayern München – Bayer Leverkusen. För att titta på matchen online behöver du ett Bet365-konto, då kan du se matchen live på nätet.

Skaffa ett Bet365-konto och sätt in 50 kr, det är allt du behöver göra för att kunna se fotboll från Bundesliga och även titta på fotboll från Serie A och streama La Liga. Allt detta så länge du har pengar på kontot. Det är nästan för bra för att vara sant.

När du tittar på matchen direkt på Bet365 kan du samtidigt spela på odds och vinna eller förlora pengar, för att öka spänningen med matchen. Men var försiktig och tänk dig för innan du spelar.

Matchen visas alltså på Bet365, och avsparkstiden är 15:30 lördag 15 september.

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Se Bayern München – Bayer Leverkusen på TV

Matchen visas även på TV, men på en kanal inte alla har i sitt utbud. Matchen som sänder Bayern München – Bayer Leverkusen är Viasat Fotboll/ViaPlay.

Trolig laguppställning, Bayern München

Neuer
Kimmich – J. Boateng – Hummels – Alaba
Thiago
Müller – Goretzka
Robben – Lewandowski – Ribéry

Skador: Mats Hummels, Kingsley Coman
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Bayer Leverkusen

Özcan
Weiser – Tah – Dragovic – Wendell
Havertz – L. Bender
Bailey – Volland – Brandt
Alario

Skador: Joel Pohjanpalo, Julian Baumgartlinger, Panagiotis Takis Retsos, Sven Bender, Thorsten Kirschbaum, Wendell (tveksam)
Avstängningar: –

Bayern München har börjat bra – sämre med Leverkusen

Bayern München har inlett årets Bundesligasäsong mycket starkt, vilket är annat än vad man kan säga om Bayer Leverkusen. Medan Bayern München besegrat både Hoffenheim och Stuttgart i säsongsöppningen, har Leverkusen åkt på två raka tvåmålsförluster.

I Leverkusens senaste match fick vi en av alla Bundesligasvenskar, Isaac Kiese Thelin, göra sin debut i landet. Kiese Thelin byttes in med 20 minuter kvar av matchen, men hann inte göra något särskilt avtryck mer än med sin låga passningsprocent (3/7 korrekta passningar). Det mest troliga för Kiese Thelins del är att det blir ett inhopp även i denna match.

Kiese Thelin var å andra sidan en av få ljuspunkter i det svenska landslag som sorgligt nog tappade 2-0 till 2-3 mot Turkiet i måndags. Anfallaren stod för matchens första mål, då han sköt in en retur från sin egen stolpnick.

Bayern München kommer till matchen utan skadade Kingsley Coman och Mats Hummels, medan Leverkusen har hela sex spelare på sin skadelista.

Speltips

Vi har svårt att tippa emot starka Bayern München här, och tror att laget kommer att dominera den här matchen från början till slut. Oddset på den raka 1:an tyder också på det, då man får blott 1.18 gånger pengarna på en Bayern München-seger.

Tråkigt odds, och vi har därför hittat ett mer spelvärt alternativ. Vi spelar Bayern München att leda i halvtid och vinna i full tid, detta till oddset 1.61 gånger pengarna

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar