Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 sep, 2017

Fredrik Ljungberg – Sparkad av Wolfsburg

Den tidigare legendariska mittfältare Fredrik Ljungberg fick för ett tag sedan klartecken att gå in som assisterade tränare i Wolfsburg.

Efter att Wolfsburg inte fått den inledningen som de hoppades på, så vill nu man förändra saker och ting i de högre leden. De har nu gått ut med att Fredrik Ljungberg får sparken som tränare i Wolfsburg.

Enligt ett pressmeddelande så meddelar klubben att de är missnöjda med båda tränarna. Trots att det inte spelats många matcher i Bundesliga, så uppfattar en del att lagbygget stått stilla sedan Fredrik Ljungberg började som assisterande tränare för Wolfsburg.

fredrik ljungberg andries jonker

Inte bara Ljungberg som får sparken

Det är Fredrik Ljungberg som har fått sparken från Wolfsburg i Bundesliga i Tyskland. Det står även klart att ledningen kommer att sparka Andries Jonker som tidigare var huvudtränare för laget.

Även den andra assisterande tränaren Uwe Speidel och analytikern Jan van Loon kommer att sparkas. Detta tyder på att Wolfsburg nu kommer ”rensa rent” bland tränarna för att kunna göra en nysatsning.

Wolfsburg har aboslut inte imponerat i starten av Bundesliga. De har spelat fyra matcher i skrivande stund. Av dessa fyra matcher så har de endast lyckas att ta 4 poäng. En vinst, och en match har spelats oavgjord. De restrerande har de förlorat.

Att Wolfsburg nu ligger på en 14:e plats i Bundesliga gillades inte av ledningen som nu sparkar tränare från klubben.

Följ fotbollen i Bundesliga!

Att följa Wolfsburgs resa upp i tabellen är av stort intresse bland många i Sverige. Det är självklart inte det enda laget som människor i Sverige vill kunna följa under säsongen 2017/18 av Bundesliga.

Det är ofta populärt att kolla på matcher som spelas mellan giganterna i Bundesliga. De lag som räknas till där är Bayern Munchen, Borussia Dortmund, FC Schalke och Red Bull Leipzig.

Du kan själv få tillgång till Bundesliga streams . Detta inne hos en sajt som har kombinerat både odds och betting. Ett exempel på en sådan sajt är bet365. Där sänder de varje år tusentals matcher och sportevents.

Bland dessa events så hittar du enkelt till matcher från Bundesliga.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar