Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 jul, 2011

Dortmund är självklart favoriter

Borussia Dortmund får ses som favoriter till att lyfta ligabucklan nästa säsong också. Det menar Bayern Münchens nya tränare, Jupp Heynckes, efter att ha sett Dortmund-tränaren, Jörgen Klopp, lyfta LIGA Total-bucklan i Mainz. 

– Dortmund är de regerande mästarna och mästarna kommer givetvis till den nya säsongen som favoriter. Bayer Leverkusen har också förstärkt och de två lagen, tillsammans med oss, kommer att slåss om ligatiteln, säger Heynckes till Goal.com. 

– Självklart vill vi vara vara tyska ligamästare men inget lag har vunnit innan sista dagen på säsongen. Laget har visat vilja och hängivenhet men det är svårt att sätta det vi jobbat på de senaste träningarna i verket. 

Bayern München har en lång väg att vandra innan säsongen drar igång första veckan i augusti.

–  Vi vet att vi gjorde misstag och vi kommer att analysera dem. Vi får inte tappa boll så enkelt och tillåta motståndarna att kontra på oss. Jag tror inte att liknande misstag görs när spelarna är i full form.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar