Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 apr, 2013

Bayern kommer att blir ännu bättre under Guardiola

När Bayern München besegrade Eintracht Frankfurt med 1-0 på bortaplan igår säkrade storklubben också ligatiteln trots att åtta omgångar återstår i den tyska ligan. 

Jupp Heynckes har dessutom fortfarande chansen att vinna Champions League innan han lämnar över ansvaret till Pep Guardiola som tar över laget till sommaren. 

Den forne Borussia Mönchengladbach-spelaren och kolumnisten Gunter Netzer tror att spanjoren kommer att göra Bayern ännu bättre. 

– Bavaria-klubben har svarat på fjolårets säsong på ett superbt sätt. Men lagets utveckling är inte klar. Och för att uppnå det så har klubben helt riktigt bytt ut en bra tränare mot Pep Guardiola som antagligen är världens bästa tränare, skriver Netzer i Bild. 

– Han hjälpte Barca att spela den bästa fotbollen i världen. Och om man blandar det med Bayerns potential så kommer vi att se förbättringar förr eller senare.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1534 Artiklar