CoolBet Sverige - Oddsboostar, enkla & snabba uttag

7 /10

Coolbet

Få 100% upp till 100 kr hos Coolbet!

Nytänkande & Oddsboostar

exklusiv

100% upp till 100 kr

Enkla & snabba uttag

Omsättningskrav: ?x bonus, minsta odds ?

Coolbet Betyg
Totalt Betyg 7/10
Spelupplevelse 6/10
Bonusar & erbjudanden 8/10
Typer av bets 6/10
Variation av sport 8/10
Insättningar & uttag 7/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

Coolbet är en ny bettingsida som gjort sig känt för sina bra odds. Den växer snabbt men innan ni börjar spela på betting på sidan kan det vara bra att läsa denna recension.

Betting med bra odds

Coolbet är en bettingsida som växt snabbt de senaste åren. Sidan skaffade svensk spellicens den 1 januari 2019, så fort det blev krav inom Sverige, och är väldigt seriös och bra. De har framförallt gjort sig kända för sina bra odds och stora utbud av spel på matcher. Coolbet erbjuder massvis av fina odds på matcher från hela världen, och du kan spela på betting på sidan i ett fantastiskt utbud. Dessutom har det ganska fina speltips & oddstips man kan ta del av.

Liveodds

Det finns givetvis även liveodds på Coolbet, vilket är mycket populärt att spela på. Då kan du placera dina spel på pågående matcher, vilket du med fördel gör samtidigt som du tittar på matchen. Med hjälp av dina intryck av vad du ser kan du då ligga ett steg före, och öka dina chanser att vinna pengar på dina spel.

Insättningsbonus

Insättningsbonusen på Coolbet fungerar för närvarande som så att du sätter in 100 kr och får 350 kr att spela för (250 % bonus). Dessutom ger bettingsajten dig 50 free spins till starbust. Insättningsgränsen är 100 kronor.

Bonusen har ett omsättningskrav på 8 gånger insatsen till minst 1.80 i odds. Bonusen och dina free spins är giltiga i 60 dagar. Det är inga omsättningskrav på vinsterna från free spins.

Testa Coolbets Snöboll

Någonting som är väldigt intressant på Coolbet är deras Snöboll, eller ”Snowball”. Det är en tävling där du som överlever från måndag till söndag får vara med och dela på en jackpott! Det går till som så att du placerar ett spel under måndagen på valfritt odds över 2 gånger pengarna, och om ditt spel går in följer du upp det på tisdagen.

På tisdagen placerar du hela din vinst på ett annat spel med odds över 2 gånger pengarna, och om framgången fortsätter gör du sedan detsamma på onsdagen och så vidare. Klarar du att få rätt på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag, då får du vara med och dela på 10 000 kronor! Alla som har fått alla rätt får dela på potten, och om ingen skulle klara det fylls potten på till kommande vecka!

Förutom att du får en del av jackpotten får du såklart även behålla dina vinstpengar. Det som gör snöbollen extra spännande är att du under veckans lopp kan följa en topplista med resultat och se hur många andra det är som hänger med. Desto fler som faller bort, desto mer pengar för dig att ta del av på söndagen!

Coolbet isbjorn bettingsida odds

Kundsupport & kontakt

Coolbet har telefonsupport öppet alla dagar. På måndag till torsdag är öppettiderna 8-23, och på fredag till söndag är öppettiderna 8-21. Det går också bra att maila kundtjänsten på [email protected] Att få svar brukar ta omkring 2 timmar. Orkar du inte vänta så länge kan du skriva i livechatten. Där tar det oftast bara 15 sekunder att få ditt svar.

Sammanfattning av recensionen

Allt som allt kan vi klart rekommendera Coolbet. Sidan fick svensk licens 1 januari 2019, den första dagen då det var ett krav, vilket tyder på att det är en väldigt seriös sida. De har höga odds och ett spännande inslag i form av snöbollen. Vi kan starkt rekommendera Coolbet!

Jimmie Gustav Nyman

Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.