Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 mar, 2018

Zengin har klarat läkarundersökningen – presenteras imorgon

Erkan Zengin är på väg att bli en Hammarbyspelare igen. Mittfältaren har klarat av läkarundersökningen med klubben och presenteras inom kort.

Erkan Zengin lämnade Hammarby 2009, för att pröva på lyckan i Turkiet. Efter 9 år, 238 matcher och 37 mål är Zengin tillbaka i ”Bajen”.

Expressen har rapporterat att Zengin klarat av den obligatoriska läkarundersökningen, och att Hammarby bestämt presskonferens imorgon. Presskonferensen kommer att hållas i Tele2 Arena, med start klockan 9:30.

När presskonferensen avslutats kommer Zengin att genomföra sin första träning med laget, på Tele2 Arenas gräs.

Enligt uppgifter gäller kontraktet endast fram till sommaren, då Zengin inte känner sig färdig utomlands. Zengins tanke uppges vara att vända hem en ”kortis” till Bajen, för att sedan gå utomlands igen och därefter, om ett par år, eventuellt vända hem igen för att avsluta karriären.

Erkan Zengin är bara en i raden av alla hemvändare Hammarby har haft de senaste åren. Vissa har lyckats, som Kennedy Bakircioglü, men det finns även de som har haft mindre lyckade återkomster så som Patrik Gerrbrand, Filip Bergman, Petter Furuseth, Paulinho Guara, Björn Runström och Linus Hallenius.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar