Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 1 sep, 2017

Wayne Rooney – Gripen för rattfylla

Den legendariska engelsmannen Wayne Rooney har blivit tagen av engelsk polis. Wayne Rooney misstänkts just nu för rattefylla då han ertappades med alkohol i blodet.

Det finns ännu inte mycket information om hur gripandet gick till, eller vilka konsekvenser som kommer bli av polisärendet.

Wayne Rooney blev tagen för rattfylla då han skulle lämna Manchester för att åka till sin nya klubb Everton i den engelska staden Liverpool.

Rattfylla bland idrottare

Tyvärr så verkar just rattfylla vara något som flera idrottsstjärnor bli tagna för. Vi har fleraq exempel på fotbollsspelare eller idrottstjärnor som åkt dit i poliskontroller genom åren.

Nu kan vi räkna in Wayne Rooney bland de idrottsutövare som blivit gripen för att kört bil full.

Den engelska anfallaren är inte dömd för något, utan hålls fortfarande endast misstänkt för rattfylla. Det kommer garanterat finnas anledningar för att återkomma till detta ärende när medior, eller polisen släpper mer information.

Att få en kommentar från Wayne Rooney angående rattfyllan kan bli svår. Normalt sett så går inte idrottsstjärnor ut offentligt för att prata om brott som detta.

petter northug bil

Andra personer som åkt dit

Vi behöver inte säka länge innan vi hittar idrottare som åkt ditt för rattfylla. Inte minst så har vi skandelen i Norge där Petter Northug åkte ditt i en Audi S5. Påföljderna för den norska skidåkaren blev ganska stora. Ett hårt straff, och inte minst sitt namn lite nersmutsat.

Inom fotbollen så finns det andra spelare som åkt fast för rattfylla. Bland annat så finns namn som Abby Wambach, Dulee Johnson, och Touré.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar