Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 nov, 2018

Wales – Danmark: Inför, speltips & live stream

Wales tar emot Danmark i Nations League, i en match som Wales måste vinna och som Danmark inte får förlora.

Streama Wales – Danmark

Vill du streama Wales – Danmark live på nätet? Vi berättar hur du gör för att titta på fotboll från Nations League online. Dessvärre visas matchen inte kostnadsfritt, men att se den, det kan du göra!

För att se Wales – Danmark direkt behöver du ett konto på CMore, då det är den tjänst som direktsänder matchen. Skaffa dig ett CMore-konto och kolla när Gareth Bale ställs emot Christian Eriksen.

Matchen sänds direkt, då det är en live stream, men du kan även se din sändning i efterhand om du känner för det. Pausa och spola tillbaka hur du vill.

  • Match: Wales – Danmark, Nations League, Division B, Grupp 4
  • Datum & tid: Fredag 16 november, 20:45
  • Arena: Cardiff City Stadium
  • Stream: CMore

Titta på Wales – Danmark på TV

Vill du hellre titta på Wales – Danmark på TV? Det går bra att se matchen på TV också. Den visas på Sportkanalen, men saknar du den kanalen kan du lika gärna koppla din live stream från dator, mobil, eller surfplatta till TV.

Häll upp popcornen och se högklassig fotboll!

Trolig laguppställning, Wales

Hennessey
Roberts – Williams – Chester – Dummett
Ampadu – Allen
Brooks – Ramsey – Lawrence
Bale

Skador: Chris Mepham
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Danmark

K. Schmeichel
Dalsgaard – Jørgensen – Bjelland – Stryger Larsen
Schöne– Delaney
Y. Poulsen – Eriksen – Sisto
Dolberg

Skador: –
Avstängningar: –

Wales sista match i Nations League

Danmark har spelat två matcher i Nations League så här långt. Först avfärdades Wales med 2-0 efter två mål från stjärnan Christian Eriksen. Därefter reste Danmark till Irland utan Eriksen, för första landskampen på hur länge som helst. Utan Eriksen blev det inga mål och matchen slutade 0-0.

Wales har gjort ett klart godkänt Nations League-spel så här långt, med två segrar och en förlust. Förlorar man mot Danmark har man dock gått miste om förstaplatsen, och med ett oavgjort resultat räcker det att Danmark slår Irland i sista matchen för att danskarna ska passera. Därför är Wales pressat att vinna ikväll.

Speltips

Vi tror på Danmark här. De rödvita har varit oerhört stabila de senaste åren och sist de förlorade en tävlingsmatch var i oktober 2016. Vi tror att danskarna får med sig full pott från Wales, och vi spelar den raka 2:an till oddset 2.90 gånger pengarna. Spelet hittar ni på Bet365.

  • Tips: Danmark vinner
  • Odds: 2.90, Bet365 (odds från 16:53 14/11/2018)

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar