Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 mar, 2017

VM-kval i Asien – Streama kvällens matcher

Med tanke på att många landslag gör sig klara inför de VM-kval matcher som spelas i veckan, så finns det inte mycket ligafotboll att följa under veckan. I Sverige så har mycket fokus lagts på den match som spelas mellan Sverige – Vitryssland i helgen.

Om vi höjer blicken från Europa så finns det andra VM-kval som ska spelas. I Asien så har vi två matcher som är ack så viktiga. Det är först och främst Qatar – Iran som är den mest spännande matchen. Två länder som kommer från mellanöstern brukar normalt sett bjuda på jämna kamper.

Den andra matchen som du kan streama är Förenade Arabemiraten – Japan. Även denna match förväntas bli en rysare, och mycket viktiga poäng finns att spela om. Nedanför kan du läsa mer om hur du kan se live streams från dessa två matcher.

VM-kval i Asien live streams

Det lär inte vara ett enormt intresse för att se dessa matcher från VM-kvalet från Asien. Däremot så tror vi att det finns en hel del som kommer att vilja streama dessa matcher ändå. Den stora bristen på andra fotbollsmatcher leder ofta till att många söker sig till fotboll som kanske inte normalt sett är speciellt populär. Nedan kan du läsa om vilka matcher som spelas ikväll, och hur du kan streama de live.

  • Förenade Arabemiraten – Japan: Den 23/3, kl. 16:30

Matchen kommer du att kunna streama helt inne hos bet365. Det enda du behöver är ett spelkonto laddat med pengar inne hos din bookmaker.

  • Qatar – Iran: Den 23/3, kl. 17:00

Matchen kommer du att kunna streama helt inne hos bet365. Det enda du behöver är ett spelkonto laddat med pengar inne hos din bookmaker.

Som du säkert känner till så är bet365 en bookmaker som inte bara erbjuder odds. Det är en även en streamingsida som erbjuder massor av sport och fotboll till de som önskar.

Mer landslagsfotboll!

Denna vecka kommer bjuda på massor av fotboll från landslagen runt om i världen. Många av dessa matcherna tycker vi är alldeles för bra för att missa. Speciellt den matchen som Sveriges landslag kommer att spela mot Vitryssland i helgen.

Även matchen mellan Sverige – Vitryssland kommer du att kunna streama online. För att läsa mer om hur du ska gå till väga då så kan du klicka dig vidare här – streama Sverige & landskamper.

Det tror vi att många svenskar kommer att göra i helgen. Det är en mycket viktig match som kommer att spelas, och vi tror helt klart at det kommer vara många som kollar. Båda via live streams och väl inne på Friends Arena.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar