Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 feb, 2017

Vinn en resa till Boston & få NHL-biljetter

Unibet är en bookmaker på nätet som ofta ställer till med fina erbjudanden som rör sport. Dessa erbjudanden kan ibland finnas i en tävlingsform. Då har bookmakern satsat på en storslagen tävling som alla kan delta i.

Denna gång har Unibet valt att ha temat ishockey för sin tävling. I Sverige så finns det väldigt många hockeyintresserade människor som gärna tackar ja till en resa till Boston för att uppleva NHL live.

Det är väldigt enkelt att delta i tävlingen, och det spelar ingen roll att du inte tidigare är medlem. Även nya medlemmar kan vara med i lotteriet med massor av fina priser. Nedan hittar du mer info kring hur du kan delta.

Delta i NHL-tävlingen

För att delta i detta lotteri så krävs det att du självklart har en lott. För att skaffa en lott så behöver du först och främst spela på Unibets ishockey odds. När du har omsatt en hundralapp så kommer du att få en lott tillagd.

Det gäller att du som svensk spelare spelar på antingen SHL eller NHL. Det är endast då som din lott kommer att aktiveras. Tyvärr går det inte att spela på andra ligor för att påverka dina chanser att vinna tävlingen.

Nedan får du hjälp med steg-till-steg. Där visar vi exakt hur du ska göra för att delta.

  • Logga in, eller skapa ett konto hos Unibet
  • Gå till alla odds
  • Placera spel på NHL & SHL
  • För varje 100 kr du omsätter på hockeyodds så får du en lott
  • Lottdragningen sker 20 mars

unibet tävling

Priset!

Priset är att få uppleva den populära Hedmans lag – Tampa Bay Lightning spela mot Boston Bruins. Matchen kommer att spelas i Boston, och självklart kommer Unibet att stå för resa och boende.

I priset så kommer det att finnas tre hotellnätter i Boston. Vilket innebär att du som vinnare kommer att få mer tid än för bara ishockey. Sedan kommer du även få bra matchbiljetter till Tampa Bay – Boston den 4 april.

Ett pris som helt klart ligger i smaken för dig som vill uppleva en grym sida av den amerikanska hockeyn!

Om du inte vinner biljetter så att du kan se NHL live. Då kan du istället behöva hjälp med streams som låter dig se hockey på nätet. Då kan du ta hjälp av våra hockey streams för att kunna se matcher direkt via din dator.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar