Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 6 jun, 2017

Vilka sänder U21 EM 2017? – Streams & TV-kanaler

Det är snart dags för U21 EM i Polen att dra igång. Många i Sverige är självklart förväntasfulla inför den tunering som Sverige är regerande mästere i. Därför är det inte konstigt att man vill ta reda på vem det är som sänder Sveriges matcher i U21 EM 2017.

Det kan vi svara på. Vi ger dig då en TV-guide om hur du kan följa mästerskapet som lockar många svenskar framför TV:n eller live stream.

Det är inte bara en aktör som har lagt vantarna på att sända fotboll från U21 EM. Det innebär att du har alternativ när det kommer till att se Sveriges landslag live på nätet eller via din TV.

  • Start av tuneringen: 16 juni 2017
  • TV-kanal: Kanal 5 & Eurosport 1
  • Live streams: Dplay & Eurosport live

u21 logo

Vart kan jag se Sveriges matcher på TV?

När det kommer till Sveriges matcher i U21 så kommer du att kunna se alla via kanal 5. Denna TV-kanal kommer att låta dig se alla garanterade matcher som Sverige har i sitt spelschema.

Därför räcker det att du har ett standard kanalpaket för att se matcherna på kanal 5. Skulle inte kanalen ingå bland de kanaler som du har i ditt TV-paket så rekommenderas du att köpa ett kanalabonnemang inför U21 EM.

Om du vill veta vart fler matcher från U21 EM sänds någonstans så finns även Eurosport. Denna kanal kommer att ge dig de allra flesta matcherna direktsänt i sin TV-kanal. Det innebär att du kan använda dig av denna kanal om du även vill se matcher från andra grupper.

Vi tycker att det verkligen är ett bra sätt att följa sändningarna från U21 EM via din TV. Det är ett knep som oftast problemfritt låter dig kunna uppleva matcherna live.

Streama U21 EM via dator & mobil

Som du kanske även har listat ut så kommer det finnas live streams som sänder U21 EM 2017 direkt. Dessa streams ingår om du redan har ett konto hos Eurosport live, eller inne hos Dplay.

Det kan vara bra att följa live streams om du inte har tillgång till rätt kanaler, eller en TV. Det går då fint att surfa ut på nätet för att nå Sveriges matcher i U21 EM.

Liktsom när det kommer till TV, så kommer det finnas två aktörer som sänder U21 EM 2017. Dplay kommer främst ha fokus på de matcher som Sverige spelar. Samtidigt som Eurosport live väljer att sända matcher från hela tuneringen.

streama u21

Direktsändningar av Sveriges matcher!

För att få mer information om specifika matcher som Sveriges landslag kommer att spela under U21 EM, så har vi här ett spelprogram. Du kan klicka dig vidare till vårt spelprogram, streams & guide för U21 EM 2017. Där kommer du kunna läsa allt som har med det svenska landslaget, och U21 EM att göra.

Sverige – England: TV & live stream

Polen – Sverige: TV & live stream

Slovakien – Sverige: TV & live stream

Det kommer vara mycket som kretsar om det svenska landslaget i juni. Främst så har vi hela U21 EM att hålla koll på. Dessutom så kommer vi att hålla koll på de kvalmatcher som Sveriges ”riktiga” landslag kommer att spela.

Du kan alltid ta hjälp av våra svenska landslaget streams om du behöver läsa mer om denna fartfyllda månad med direktsändningar.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar